Η καμπάνια του Alpha για την παγκόσμια ημέρα ακοής

Η καμπάνια του Alpha για την παγκόσμια ημέρα ακοής

ALPHA: Παγκόσμια Ημέρα Ακοής σήμερα, Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ακοής, ο Alpha προβάλλει στον αέρα του ειδικά spots αφιερωμένα στην ημέρα, υπογραμμίζοντας ότι η  απρόσκοπτη πρόσβαση των ΑμεΑ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα αποτελεί βασικό γνώμονα και ζητούμενο της σύγχρονης τηλεόρασης.

H καμπάνια θα τρέξει από σήμερα, Πέμπτη 3 Μαρτίου, και για τις επόμενες ημέρες και μέσα από τα social media του AlphaFacebookInstagram και Twitter.

Οι ηθοποιοί των σειρών μυθοπλασίας του Alpha, μέσω της Νοηματικής, «ερμηνεύουν» πολύ μικρά κείμενα και ευχαριστούν τους τηλεθεατές:

  • Από τον «Σασμό»: Δημήτρης  Ήμελλος, Μαρία  Πρωτόπαπα, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Δείτε εδώ: https://youtu.be/LPTqsBOJBWU
Δείτε εδώ: https://youtu.be/zgsaiA0CjR4

  • Από το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου.

Δείτε εδώ: https://youtu.be/6Wktn9nGVMU

  • Από το « Άσε μας ρε Μαμά»: Παναγιώτα Βλαντή, Δήμητρα Σιγάλα, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Αναστάσης Κολοβός.

Δείτε εδώ: https://youtu.be/JT7Ey_LD8IA
Δείτε εδώ: https://youtu.be/_-eqZUb6z9k
Δείτε εδώ: https://youtu.be/H61v8kxBJeY

Με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για ισότιμη συμμετοχή όλων σε κάθε έκφανση της ζωής και με την πεποίθηση ότι έμφαση πρέπει να δίδεται στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των ΑμεΑ, η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας επιλέξιμων υποτίτλων, έρχεται να προστεθεί στις πολυετείς πρωτοβουλίες του Alpha, για την διασφάλιση της προσβασιμότητας του προγράμματος του σε ΑμεΑ από τον Ιανουάριο του 2014.

Η καμπάνια υλοποιήθηκε από το τμήμα On Air Promotion του Alpha, με την ανεκτίμητη βοήθεια της διερμηνέως του Alpha κας Σοφίας Ρομπόλη καθώς και των συντελεστών και πρωταγωνιστών των σειρών του καναλιού.