Η Jessie J έχασε το παιδί που κυοφορούσε: Η σπαρακτική της ανάρτηση

Η Jessie J έχασε το παιδί που κυοφορούσε: Η σπαρακτική της ανάρτηση

Η Jessie J αποκάλυψε για πρώτη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως ήταν έγκυος.

Ωστόσο όπως φαίνεται τα πράγματα δυστυχώς δεν πήγαν καλά, αφού το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου ανακάλυψε ότι έχασε το παιδί που κυοφορούσε

Μάλιστα, η τραγουδίστρια τόνισε πως ήθελε από πάντα να γίνει μαμά, κι έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει ένα μωρό μόνη της.

Ενώ στους θαυμαστές και διαδικτυακούς της φίλους, η Jessie J ανέφερε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ύστερα από την αποβολή του μωρού της.

«Χθες το πρωί γελούσα με έναν φίλο μου και του έλεγα “Σοβαρά πώς θα τραγουδήσω αύριο το βράδυ, χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;”. Αλλά από χθες το βράδυ σκεφτόμουν πως θα τα καταφέρω χωρίς να ξεσπάσω σε κλάματα… Αφού πήγα για τον τρίτο υπέρηχο μου είπαν ότι πλέον δεν υπάρχει χτύπος. Σήμερα το πρωί νιώθω ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου. Μπορεί να μετανιώσω που κάνω αυτή την ανάρτηση, μπορεί και όχι. Δεν ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω σήμερα. Όχι επειδή αποφεύγω το πένθος αλλά γιατί ξέρω ότι αυτό θα με βοηθήσει. Θέλω να είμαι ειλικρινής και αληθινή και να μη κρύψω αυτά που νιώθω. Το αξίζω. Θέλω να είμαι όσο περισσότερο μπορώ ο εαυτός μου. Όχι μόνο για το κοινό μου αλλά και για εμένα και για το μικρό μωρό μου.

Αποφάσισα να κάνω ένα παιδί μόνη μου. Γιατί αυτό ήθελα πάντα και η ζωή είναι πολύ μικρή. Το να μείνω έγκυος ήταν ένα θαύμα και μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι ακόμη σε σοκ, η στεναχώρια είναι τεράστια. Αλλά ξέρω ότι είμαι δυνατή και θα είμαι καλά» έγραψε η Jessie J στην ανάρτησής της.