Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πως δεν θέλει να παραβρεθεί στα βραβεία Emmys, παρότι είναι υποψήφια

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πως δεν θέλει να παραβρεθεί στα βραβεία Emmys, παρότι είναι υποψήφια

Η Jennifer Aniston έχει δείξει από την αρχή της πανδημίας πόσο πολύ την έχει φοβίσει ο κορωνοϊός.

Μάλιστα, η ηθοποιός παραδέχεται πως προτιμά να μείνει κλεισμένη στο σπίτι όσο κι αν διαρκέσει αυτή η δυσάρεστη κατάσταση, παρά να διακινδυνεύσει έστω και στο ελάχιστο την υγεία της.

Ενώ η Jen που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, παραδέχθηκε πως παρότι είναι υποψήφια, προτιμά να απέχει.

«Όχι, δε θα πάω», είπε η Jennifer Aniston κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ενώ είπε πως αν τελικά κερδίσει το βραβείο θα το παραλάβει ο σκηνοθέτης Ben Winston εκ μέρους της.

«Και μόνο το ότι βρίσκομαι εδώ τώρα είναι μεγάλο βήμα για εμένα. Ένα βήμα την φορά», εξήγησε η ηθοποιός.

Το γεγονός ότι η τελετή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού, δεν φαίνεται να καθησυχάζει την Aniston, αφού όπως ανέφερε δεν είναι μόνο οι μεγάλες εκδηλώσεις που αποφεύγει, αλλά ακόμα και τις μικρές μαζώξεις με στενούς της φίλους, καθώς προσπαθεί να μένει σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ επισκέπτεται δύο άτομα που εμπιστεύεται απόλυτα.

«Βγαίνω μόνο για τα γυρίσματα του The Morning Show και επισκέπτομαι μόνο την CourteneyCox και τον Jason Bateman, που τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Έχουμε αυτή την μικρή φούσκα φίλων. Πάλι καλά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ, αλλά είναι δύσκολο, είναι παράξενη εποχή», είπε η Jennifer Aniston.