H Jane Fonda εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show» και μας εξέπληξε για άλλη μία φορά, αφού τα ξανθά μαλλιά της ήταν γκρίζα και η 83χρονη σταρ είχε κάτι να πει γι’αυτό.
«Σας λέω, ότι είμαι πολύ χαρούμενη που τα άφησα να γίνουν γκρι. Αρκετά με την τόση σπατάλη χρόνου, τα τόσα πολλά χρήματα που ξόδεψα, τις τόσες πολλές χημικές ουσίες. Έχω τελειώσει με αυτό πλέον», είπε η πρωταγωνίστρια του «Grace and Frankie» και αποκάλυψε ότι είχε αρχίσει να αφήνει τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα ήδη από πέρσι.
Εκτός όμως από τα μαλλιά της, η Jane Fonda μίλησε και για την ακτιβιστική της δράση αλλά και το πώς οι γυναίκες και δη αυτές μεγαλύτερης ηλικίας σώζουν τον κόσμο.
«Όταν ήμουν στην DC για τέσσερις μήνες, κάνοντας το Fire Drill την Παρασκευή, προσπαθώντας να επιστήσω την προσοχή στον επείγοντα χαρακτήρα της κλιματικής κρίσης, παρατήρησα πολύ νωρίς ότι τα δύο τρίτα των ανθρώπων στο πλήθος ήταν γυναίκες, και μάλιστα μεγαλύτερες γυναίκες, και καταλαβαίνω γιατί. Εννοώ τι στο καλό έχουμε να χάσουμε, σωστά; Πιθανότατα δεν ζούμε με έναν άντρα που δεν του αρέσουν πια οι δυναμικές γυναίκες, τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου περίπτωση. Και έχουμε περισσότερο χρόνο, έχουμε περισσότερη σοφία και απλά είμαστε εκεί για όλα».
Τέλος, η Jane Fonda δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη που έκανε το εμβόλιο κατά του Covid-19, ενώ ενθάρρυνε και τους θεατές να το κάνουν κι αυτοί.













