Η Gwyneth Paltrow ποζάρει τόπλες για τη νέα της σειρά κοσμημάτων

Η Gwyneth Paltrow ποζάρει τόπλες για τη νέα της σειρά κοσμημάτων

Όπως είναι γνωστό, η Gwyneth Paltrow εδώ και καιρό δεν ασχολείται με την υποκριτική καθώς όλη της η προσοχή έχει στραφεί στην δική της εταιρία με προϊόντα και θεραπείες wellness με το όνομα Goop.

Το site της ηθοποιού ξεκίνησε το 2008 ως newsletter που έστελνε η ίδια στη mailing list της κι έχει εξελιχθεί σε new age κολοσσό, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Μάλιστα, η Paltrow έχει εξελιχθεί ως wellness guru και προσφέρει μέσα από το Goop συμβουλές για μια καλύτερη ζωή, πιο υγιεινή, στους ανθρώπους που μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις πανάκριβες προτάσεις της.

Υστερα από σεξουαλικά βοηθήματα, τα οποία επιδείκνυε δίχως φόβο και πάθος και αβγά τα οποία υπόσχονταν πιο δυνατούς οργασμούς και σταθερό κύκλο, η Gwyneth Paltrow επιστρέφει δριμύτερη λανσάροντας την δική της σειρά κοσμημάτων με το όνομα «G. Label».

Ποζάροντας τόπλες στο Instagram του Goop, η Gwyneth Paltrow είναι πραγματικά πιο όμορφη και γοητευτική από ποτέ στα 48 της. Η επιχειρηματίας γοητεύει τον φακό φορώντας μόνο μια μαύρη φούστα και το χρυσό κολιέ της.

Ενώ όπως αναφέρει στο site, η 17χρονη κόρη της ήταν αυτή που την ενέπνευσε για την νέα της συλλογή κοσμημάτων.

«Κάθε χρόνο στα γενέθλια της Απλ έχουμε μια παράδοση να κάνουμε ένα νέο piercing. Η κόρη μου αποτέλεσε μια μεγάλη έμπνευση για μένα και με βοήθησε να βελτιώσω τα σχέδια. Στα κοσμήματα έδωσα τα ονόματα των φίλων της και της ίδιας. Είμαι σίγουρη ότι θα τα δανείζεται για να τα φορέσει» σημείωσε η Gwyneth Paltrow.