Η Γη της Ελιάς: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Η Γη της Ελιάς: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

 «Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»

Γ’ ΚΥΚΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 28 – Μ. ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Οι ανατρεπτικές εξελίξεις δεν έχουν τέλος στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Στα επόμενα επεισόδια:

Ο Μιλτιάδης παραδέχεται τον έρωτά του για τη Βασιλική.
Η Χάιδω δέχεται πιέσεις για να φύγει από το μοναστήρι, αλλά παραμένει ανένδοτη.
Η Αφροδίτη αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή των Βαΐων 28 έως και τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου στις 21:00:

Επεισόδιο 151 (Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου)

Ο Ισίδωρος επιστρέφει από το Λονδίνο και κάνει σύσταση στον Μάνο για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Η Ισμήνη κινεί τις διαδικασίες για να πουλήσει την επιχείρηση και ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι θα ανοίξει κέντρο αισθητικής. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Κουράκο για τις κινήσεις της φουρνάρισσας κι εκείνος αναλαμβάνει να το διερευνήσει. Η Ειρήνη αρχίζει να εκνευρίζεται από την παρουσία της Ελένης και πιέζει την Ασπασία να λάβει τα μέτρα της. Ο Παρασκευάς επισκέπτεται τη Χάιδω στο μοναστήρι, αλλά δεν καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη. Η Χάιδω δείχνει αποφασισμένη να μονάσει.

Επεισόδιο 152 (Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου)

Η Χάιδω ρωτά την Ηγουμένη ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει μόνιμη μοναχή στο μοναστήρι. Η Αθηνά και ο Τζον ζητούν από τον Ισίδωρο διαθέσιμη ημερομηνία για να παντρευτούν στο Δημαρχείο στα τέλη Ιουνίου. Η άγρια συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται και, αυτή τη φορά, τρομάζει τη Μαρίνα με ένα έντονο ξέσπασμα. Η Αντωνία μαθαίνει ότι η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση και γίνεται έξω φρενών. Αργότερα, λέει τα νέα στην Αλκμήνη, η οποία όμως δείχνει να μην ενδιαφέρεται, καθώς έχει αποφασίσει να μείνει στη Μάνη και να παντρευτεί τον Ορέστη. Η απόφαση του δικαστηρίου βγαίνει και η Ασπασία παίρνει το μερίδιο που της αναλογεί από την περιουσία του Δημοσθένη. Υπό την επίμονη πίεση του Παρασκευά, ο Μιλτιάδης παραδέχεται επιτέλους ότι είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική, αλλά δεν σκοπεύει να της το ομολογήσει. Η Αφροδίτη μπαίνει στην ταβέρνα και πιάνει τον Χρήστο και την Αριάδνη σε μία άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή.

Επεισόδιο 153 (Μ. Τρίτη 30 Απριλίου)

Η Αφροδίτη συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι ερωτευμένοι. Η Αρετή αρχίζει να απελπίζεται, θεωρώντας δεδομένη την παραμονή της στη φυλακή, ενώ ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεσή της. Ο Τζον προτείνει στην Αθηνά να συγκατοικήσουν μέχρι τον γάμο κι εκείνη δέχεται. Ο Μάνος παθαίνει νευρικό κλονισμό κι απαιτεί από τη Μαρίνα να φύγουν για μερικές ημέρες από τη Μάνη. Η Βασιλική δείχνει να συνειδητοποιεί σιγά σιγά την απώλεια του Φίλιππου, ενώ η Χάιδω παρατείνει την παραμονή της στο μοναστήρι. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι θα παντρευτεί τη νέα του ερωμένη.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου 
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου  

Με τον Νίκο Γαλανό 

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος
Βασίλης Μιχαήλ

Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Αγγελική, η μικρή Κλειώ 

Και οι: Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου 

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης 

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού 

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

#GiTisElias