Η Gal Gadot αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Gal Gadot αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Gal Gadot περιμένει το τρίτο της παιδάκι και αποκάλυψε το φύλο του, ενώ δήλωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της «παραμένουν σε αυτά που γνωρίζουν».

Συγκεκριμένα η ηθοποιός αποκάλυψε το φύλο του 3ου της μωρού και είναι ένα κοριτσάκι!

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εμφάνισής της στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan, μοιράστηκε ότι περιμένει ακόμη μια κόρη.

«Είναι το κοριτσάκι νούμερο 3. Ναι, παραμένουμε σε αυτό που ξέρουμε», αστειεύτηκε η πρωταγωνίστρια του Wonder Woman συζητώντας με τους παρουσιαστές Kelly Ripa και Ryan Seacrest.

Ενώ η Gadot είπε στην εκπομπή ότι θα φροντίσει να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα ύπνου για το τρίτο παιδί της, λέγοντας:

«Με την Alma, την πρώτη μας, χάσαμε εντελώς ολόκληρη τη ρουτίνα ύπνου μας. Και όταν γεννήθηκε η Maya είπαμε “όχι ξανά”. Έτσι, η Maya μπορεί να κοιμηθεί όλη τη νύχτα από τότε που ήταν πέντε μηνών, ενώ η Alma, που είναι στα 9, έρχεται ακόμη στο κρεβάτι μας».

Η Gal Gadot συνέχισε: «Νομίζω ότι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, θα την εκπαιδεύσουμε και θα φροντίσουμε να αγαπά και να απολαμβάνει τον ύπνο. Νιώθω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο μέρος του να είσαι γονιός: Η έλλειψη ύπνου και η κόπωση όλη την ώρα. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο για μένα».

«Οι ορμόνες είναι υποτιμημένες. Μπορώ να κλάψω και με διαφημίσεις που βλέπω. Μπορώ να κλάψω από μια σκέψη που διασχίζει το μυαλό μου. Μπορώ να κλάψω από ένα καλό τραγούδι. Είμαι κλαψιάρα αυτή τη στιγμή. Και συνήθως δεν είμαι έτσι! Γι’ αυτό είναι τόσο περίεργο», είπε η Gal Gadot, αποκαλύπτοντας ότι γίνεται πιο συναισθηματική κατά την εγκυμοσύνη.