Η φωτογραφία της Kylie Jenner και της Kourtney Kardashian από το τελευταίο γύρισμα του “Keeping Up With The Kardashians”

Η φωτογραφία της Kylie Jenner και της Kourtney Kardashian από το τελευταίο γύρισμα του “Keeping Up With The Kardashians”

Όπως έγινε γνωστό, μετά από 14 χρόνια, το reality που έκανε παγκοσμίως γνωστή την οικογένεια Kardashian, το “Keeping Up with the Kardashians” θα τελειώσει το 2021.

Η ανακοίνωση προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα αλλά οι Kardashians έχουν συμφωνήσει ότι ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουν το reality show.

Μάλιστα, οι αδερφές Kardashians έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική προβολής της ζωής τους στην εκπομπή “Keeping Up With The Kardashians”.

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα το 2006 και ακολουθούσε την διάσημη οικογένεια στα σκαμπανεβάσματα της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής, παρακολουθώντας από κοντά τις σχέσεις, τους χωρισμούς, τα διαζύγια, τις γεννήσεις, την δημιουργία πολλών επιχειρήσεων αλλά και την μετάβαση φύλου της Caitlyn Jenner.

Η τελευταία σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου και το φινάλε του reality θα προβληθεί στις αρχές του 2021.

Φαίνεται πως τα γυρίσματα φτάνουν στο τέλος τους και η Kylie Jenner με την Kourtney Kardashian δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα.