Η ενόχλησή της Jennifer Lopez για το βίντεο που τη δείχνει να τραγουδά στον Ben Affleck

Η ενόχλησή της Jennifer Lopez για το βίντεο που τη δείχνει να τραγουδά στον Ben Affleck

Όπως έγινε γνωστό, τον Ben Affleck παντρεύτηκε η Jennifer Lopez το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιουλίου στο Las Vegas.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός που έμειναν χώρια για 17 χρόνια, κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ενώ την ενόχληση της έδειξε η Lopez για το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media από την ημέρα του γάμου της με τον Ben, τη στιγμή που εκείνη του αφιερώνει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, ερμήνευσε ένα νέο της τραγούδι, ενώ ο ηθοποιός την απολάμβανε, καθισμένος σε μία καρέκλα.

Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο, η Jennifer Lopez ακούγεται να λέει στον σύζυγό της «δεν σε χορταίνω».

Έτσι, η JLO σε απάντησή της στα σχόλια των θαυμαστών της, εξηγεί πως το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε χωρίς την άδειά τους.

«Όποιος το έκανε αυτό, εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή. Δεν ξέρω από πού το παίρνετε όλοι, γιατί είχαμε φωτογράφους και ζητήσαμε από όλους να μην μοιραστούμε τίποτα από τον γάμο μας. Επιλέγουμε εμείς τι θα μοιραστούμε. Αν θέλω να μοιραστώ κάτι, το δημοσιεύω αμέσως στην ιστοσελίδα μου. Θα μοιραστώ όσα θέλω, όταν θα είμαι έτοιμη. Αυτό το βίντεο κλάπηκε χωρίς τη συγκατάθεσή μας και μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα επί πληρωμή», έγραψε η Jennifer Lopez.