Η ενημέρωση είναι στον ΣΚΑΪ και το Καλοκαίρι

Η ενημέρωση είναι στον ΣΚΑΪ και το Καλοκαίρι

Ο ΣΚΑΪ συνεχίζει και το καλοκαίρι να βρίσκεται στις επάλξεις της ενημέρωσης. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού συνεχίζει το μάχιμο ρεπορτάζ εκεί όπου η επικαιρότητα το απαιτεί, δίπλα στους πολίτες, με εγκυρότητα, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Ξεκινώντας από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, θα είμαστε «ON LINE» (12.00-14.00)  με όλες τις σημαντικές εξελίξεις στην επικαιρότητα με την Έλενα Λάσκαρη και τον Μάκη Πολλάτο. Από την 1η έως και τις 5/8 στο πλευρό της Έλενας Λάσκαρη θα βρίσκεται o Νίκος Ανδρίτσος ενώ από τις 8 έως τις 12/8 στο τιμόνι της εκπομπής θα βρίσκονται η Ναντίν Χαρδαλιά και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. «On line» από τις 15 έως και τις 19/8 θα είναι ο Νίκος Ανδρίτσος με την Γεωργία Κατσέλη με τον πρώτο να συνεχίζει και την εβδομάδα 22-26/8 έχοντας στο πλευρό του την Χρύσα Τσίχλη.

 Από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου έως και τις 12 Αυγούστου στη θέση του «Σήμερα» (06.00 – 10.00) ξεκινά η «Πρωινή Ενημέρωση» με τον Νίκο Υποφάντη και τη Μαρία Βούσουλα ενώ από τη Δευτέρα 15 Αυγούστου στο πλευρό του θα βρίσκεται, η Άρτεμις Μάντη.

Την «Πρωινή ενημέρωση» στο πρόγραμμα θα διαδέχεται η εκπομπή «Newsroom» (10.00-12.00) από την 1η Αυγούστου όπου και ξεκινούν τις διακοπές τους οι «Αταίριαστοι», Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας. Στην παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής θα βρίσκεται ο Σταύρος Ιωαννίδης και η Πηνελόπη Γκάλιου για την πρώτη εβδομάδα. Από τις 08 έως και τις 12/08 στο πλευρό του θα είναι ο Χρυσόστομος Τσούφης. Τη σκυτάλη από τις 15 έως τις 19/08 παίρνουν η Ναντίν Χαρδαλιά και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τους οποίους από τις 22 έως και τις 26 Αυγούστου διαδέχονται ο Αντώνης Αντζολέτος με τον Γιάννη Καντέλη.

Από τις 30 Ιουλίου, ξεκινά τα Σαββατοκύριακα η «Πρωινή Ενημέρωση» (07.00-10.45) με τον Κωνσταντίνο Δαυλό και τον Αντώνη Κρητικό για να μη χάνουμε στιγμή από την τρέχουσα επικαιρότητα. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες την παρουσίαση θα αναλάβουν ο Χρυσόστομος Τσούφης και ο Αντώνης Κρητικός οι οποίοι παραδίδουν ξανά τη σκυτάλη στις 20 Αυγούστου στον Γιώργο Αυτιά, που επιστρέφει με το «Καλημέρα» (05.30-10.00).

 Η καρδιά της ενημέρωσης χτυπά στον ΣΚΑΪ και το καλοκαίρι!