Η Courteney Cox αποκάλυψε πως δεν θυμάται πολλά από τα Φιλαράκια

Η Courteney Cox αποκάλυψε πως δεν θυμάται πολλά από τα Φιλαράκια

Συνέντευξη στην εκπομπή «Sunday Sitdown» και τον Willie Geist, παραχώρησε η Courteney Cox.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα κενά μνήμης που έχει, από την περίοδο των γυρισμάτων για τη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια».

Συγκεκριμένα η Cox όταν εμφανίστηκε στο «Friends: The Reunion» τον Μάιο του 2021, συνειδητοποίησε πως υπήρχαν πολλά κενά στη μνήμη της.

«Έπρεπε να παρακολουθήσω και τις 10 σεζόν, γιατί όταν έκανα το reunion και με ρωτούσαν διάφορα, είπα “Δεν θυμάμαι να ήμουν εκεί”», είπε γελώντας η Cox και πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι να έχω γυρίσει τόσα πολλά επεισόδια».

«Το βλέπω στην τηλεόραση μερικές φορές και σταματάω και λέω “Θεέ μου, δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό.” Αλλά είναι τόσο αστείο» πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός και παραδέχτηκε, ότι έχει «κακή μνήμη». Ενώ για αυτό και δεν θυμάται πολλά πράγματα από τη ζωή της, πέρα ​​από τα γυρίσματα της εμβληματικής κωμικής σειράς.

«Είναι πραγματικά βασικό», γέλασε. «Δεν θυμάμαι κανένα τραύμα στην παιδική μου ηλικία, αλλά έχω τρεις αναμνήσεις. Δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω γιατί. Είμαι κάπως στεναχωρημένη, που δεν αφιερώσαμε περισσότερο χρόνο βγάζοντας φωτογραφίες. Γιατί δεν έχω πολλά να μου θυμίζουν την περίοδο εκείνη» υπογράμμισε στη συνέχεια η Courteney Cox.

Ωστόσο, η ηθοποιός μοιράστηκε μία από τις αναμνήσεις από ένα ταξίδι που πήγε το καστ με πρωτοβουλία του σκηνοθέτη των «Friends», Τζέιμς Μπάροους στο Λας Βέγκας ακριβώς πριν από την προβολή της σειράς το 1994.

«Μας έδωσε όλους 500 δολάρια. Και είπε, “Θέλω να προσέξετε πραγματικά αυτή τη στιγμή, γιατί θα είναι η τελευταία φορά που και οι έξι μαζί μπορείτε να περπατήσετε σε ένα καζίνο», είπε Courteney και εξομολογήθηκε: «Και λέγαμε “Αλήθεια;” Και ήταν αλήθεια. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να το κάνουμε αυτό (ξανά)».

Ενώ κοιτάζοντας πίσω στην επιτυχία της σειράς, η Courteney Cox λέει πως νιώθει χαρούμενη που ο κόσμος αγάπησε τόσο πολύ «Τα Φιλαράκια».