Η Charlize Theron γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Ελλάδα

Η Charlize Theron γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Ελλάδα

Όπως έγινε γνωστό, τα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα την Μύκονο και την Πάρο επέλεξε η Charlize Theron για τις φετινές της καλοκαιρινές της διακοπές.

Συγκεκριμένα η star του Hollywood που βρίσκετε στην χώρα μας απαθανατίστηκε σε ένα υπερπολυτελές σκάφος μαζί φίλους της, τη μητέρα της και τις δύο κόρες της, την 9χρονη Jackson και την 5χρονη August.

Μάλιστα, η Charlize Theron που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα από τις διακοπές τους στις Κυκλάδες, την ώρα που κάνει βουτιές από γιοτ μαζί με τις κόρες της!

«Εγώ και τα κορίτσια μου για πάντα» έγραψε η Theron στη λεζάντα του post της.

Ενώ η Charlize έκανε μία ακόμα ανάρτηση, καθώς μοιράστηκε με τους followers της δύο φωτογραφίες από το σκάφος με το οποίο παραθερίζει, με αφορμή τα γενέθλιά της που είναι στις 7 Αυγούστου και τα γιόρτασε στη χώρα μας.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τη 46χρονη πλέον ηθοποιό να απολαμβάνει το ποτό της στο κατάστρωμα του σκάφους της, ατενίζοντας το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού και στη δεύτερη να χαμογελά αγκαλιά με τους αγαπημένους της.

«Δεν πήγα ποτέ σε χορό αποφοίτησης, αλλά φέτος στα γενέθλιά μου οι φίλοι μου αποφάσισαν να το αλλάξουν αυτό. Αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο από όσο οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν.

Μόνο αυτοί μπορεί να γνώριζαν ότι το σκηνικό ενός φόνου σε χορό αποφοίτησης της δεκαετίας του 1980 πάνω σε σκάφος ήταν το αυτό που ήθελα για τα γενέθλιά μου», έγραψε η Charlize Theron στην λεζάντα του post της.