Η απάντηση της Κατερίνας Καραβάτου στο ενδεχόμενο δημιουργίας μίας νέας οικογένειας μετά το διαζύγιό της

Η απάντηση της Κατερίνας Καραβάτου στο ενδεχόμενο δημιουργίας μίας νέας οικογένειας μετά το διαζύγιό της

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello, παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή την επερχόμενη παρουσίαση του νέου κύκλου του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιθανότητα να δημιουργήσει μία νέα οικογένεια μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη.

«Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σκέφτεσαι: “Θεέ μου, δεν ξέρω εάν μπορώ να το αντιμετωπίσω”. Ύστερα, όμως, αντιλαμβάνεσαι ότι μετά από δυσάρεστα γεγονότα, ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι, οι καταστάσεις και οι σχέσεις. Καταλαβαίνεις τι είναι ειλικρινές και τι δεν είναι. Τι πρέπει να μείνει και τι δεν πρέπει. Εδώ και καιρό, είμαι σε μία περίοδο απόλυτων καθαρισμάτων.

Δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν σε αυτό το σημείο διότι ήθελα οι άνθρωποι γύρω μου να είναι ικανοποιημένοι, να είναι αυτοί καλά και εγώ ας μην είμαι. Τώρα δεν είμαι καθόλου έτσι. Θέλω να είναι όλοι καλά αλλά να είμαι και εγώ. Αν συμβεί κάτι σε αυτή τη φάση, εάν υπάρξει ένας άνθρωπος, δεν θα πω όχι αλλά σίγουρα όχι στο να ξαναφτιάξω την οικογένειά μου» απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου.