Η Anya Taylor-Joy έφτασε στην Αργεντινή με δάκρυα στα μάτια

Η Anya Taylor-Joy έφτασε στην Αργεντινή με δάκρυα στα μάτια

Η Anya Taylor-Joy είναι από τις ηθοποιούς που ενθουσίασαν κοινό και κριτικούς από την πρώτη στιγμή που την είδαν στην οθόνη και μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Queen’s Gambit, απέδειξε ότι είναι μια καταπληκτική ηθοποιός που της αξίζει άμεσα κι ένας σημαντικός ρόλος στη μεγάλη οθόνη.

Μάλιστα, έχοντας συνηθίσει να βλέπουμε τα μεγάλα και εκφραστικά μάτια της ηθοποιού να λάμπουν κατά τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, η φωτογραφία της Taylor-Joy με δάκρυα στα μάτια, όπως και το μήνυμά της που ήταν γραμμένο στα ισπανικά, μας ξάφνιασε.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagam μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται πως έχει κλάψει, αφού τα μάτια της είναι κόκκινα και πρησμένα, τη στιγμή που καταφέρνει να φτάσει στην Αργεντινή.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε 5 λεπτά αφού έφτασα στο Μπουένος Άιρες για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω από το συναίσθημα. Ευτυχώς, αυτή η χρονιά είναι εκείνη που μας αφήνει να ενωθούμε με ανθρώπους και μέρη που αγαπάμε τόσο πολύ. Ένα μεγάλο φιλί και η ευχή μου για μία χαρούμενη νέα χρονιά σε όλους. Να φροντίζετε τους εαυτούς σας», έγραφε η Anya Taylor-Joy στη λεζάντα του post της.

Να πούμε πως η Αργεντινή για την ηθοποιό έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της, αφού η Anya Taylor-Joy μπορεί να γεννήθηκε στο Miami και μεγάλο μέρος της ζωής της να το πέρασε στο Λονδίνο, από τη στιγμή που οι γονείς της πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στην Αγγλία, όμως μέχρι τα 6 της το Μπουένος Άιρες ήταν το σπίτι της.

Έτσι με ρίζες από την Αργεντινή, η ηθοποιός το νιώθει σπίτι της κάθε φορά που βρίσκεται εκεί.

Ενώ σε συνέντευξή της είχε πει πώς ένιωσε όταν σε ηλικία 6 ετών εκείνη και οι γονείς μετακόμισαν στο Λονδίνο, εξηγώντας πως η εμπειρία ήταν πολύ τραυματική και ήθελε τόσο πολύ να επιστρέψει στην Αργεντινή, που μέχρι την ηλικία των 8 ετών αρνιόταν κατηγορηματικά να μάθει αγγλικά.

Συνεπώς, η αντίδρασή της κατά την επιστροφή της στη γενέτειρά της ήταν αρκετά δικαιολογημένη λόγω της μεγάλης αγάπης που τρέφει για τον τόπο, δεδομένου ότι μέχρι τώρα δεν μπορούσε να ταξιδέψει εκεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Μάλιστα, η Anya έχει δηλώσει πως θεωρεί τον εαυτό της Λατίνα, λέγοντας: «Προέρχομαι από διάφορα μέρη, όμως πιστεύω πως η θαλπωρή και η στάση ζωής μου είναι από την Αργεντινή. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό το κομμάτι της ιστορίας μου. Νιώθω πολύ περήφανη που κατάγομαι από την Αργεντινή».