Η Αμάντα Γεωργιάδη σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, στο Τιρκουάζ Χαλί της Eurovision

Η Αμάντα Γεωργιάδη σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, στο Τιρκουάζ Χαλί της Eurovision

Το Τιρκουάζ Χαλί της Eurovision 2022 στρώθηκε και φέτος και θα το περπατήσουμε μαζί!

Η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision, καθώς και οι καλλιτέχνες από τις 40 χώρες που λαμβάνουν μέρος στον Διαγωνισμό, εμφανίζονται στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώνεται στο μαγευτικό παλάτι La Venaria Reale, στο Τορίνο της Ιταλίας, σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου, στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Με την εμφάνιση των φετινών συμμετεχόντων στο Τιρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet), που έχει αλλάξει χρώμα από κόκκινο λόγω του χορηγού της διοργάνωσης, δίνεται το σύνθημα για την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της 66ης Eurovision.

Σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, μια δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Σίλιας Κριθαριώτη, η Αμάντα Γεωργιάδη περπάτησε στο Τιρκουάζ Χαλί, συνομίλησε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και με τους Ιταλούς παρουσιαστές της εκδήλωσης, όπως και οι άλλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον Διαγωνισμό. Η Ελλάδα εμφανίζεται 30ή στο Τιρκουάζ Χαλί ανάμεσα στις 40 συμμετέχουσες χώρες.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων, οι δημοσιογράφοι κάθε χώρας βρίσκονται σε booths, τα οποία είναι κατά μήκος στο Τιρκουάζ Χαλί και σε απόσταση μεταξύ τους. Οι καλλιτέχνες περπατούν με μάσκα, την οποία μπορούν να βγάζουν μόνο για να μιλήσουν με τους δημοσιογράφους και να φωτογραφηθούν.

PHOTO CREDITS: @Asbjornmyrvold

Δείτε το Τιρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet) και την εντυπωσιακή εμφάνιση της Αμάντας μέσα από το ertnews.gr στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ertnews.gr/eidiseis/politismos/eurovision/live-i-teleti-enarxis-eurovision-2022-tyrkoyaz-chali/