Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε καλοκαιρινή περιοδεία

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε καλοκαιρινή περιοδεία

Aπο τις πιο συζητημένες συναυλίες του καλοκαιριού είναι της περιοδείας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη η οποία συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα με τεράστια επιτυχία!

Το κοινό την υποδέχεται με ενθουσιασμό, τόσο στις προσωπικές της συναυλίες, όσο και σε αυτές μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η εξαιρετική ερμηνεύτρια, η οποία πάντα εντυπωσιάζει με την μοναδική σκηνική της παρουσία, για άλλο ένα καλοκαίρι δίνει τον καλύτερο εαυτό της, χαρίζει απλόχερα στο κοινό την θετική της αύρα και φυσικά την αστέρευτη ενέργειά της.

Η Άλκηστις, στα καλύτερά της, ανεβαίνει στην σκηνή και γίνεται ένας πυρήνας που βγάζει φως κι ενέργεια! Με τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό της, αλλά κι επιλεγμένες διασκευές, δημιουργεί απερίγραπτα συναισθήματα και, τραγούδι το τραγούδι, η φωνή του κόσμου γίνεται μία και τα κινητά «παίρνουν φωτιά»!

Το κοινό της αγαπημένης Άλκηστις αποτελείται πλέον σαφώς από τρεις γενιές και αυτό το διαπιστώνουμε σε κάθε της συναυλία όπου όλοι γίνονται στην κυριολεξία ΕΝΑ!

Η περιοδεία συνεχίζεται:

11 Ιουλίου, Χανιά, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
12 Ιουλίου, Ρέθυμνο, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
14 Ιουλίου, Ηράκλειο, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
22 Ιουλίου, Γρεβενά, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
27 Ιουλίου, Χίος

1 Αυγούστου, Σάμος
3 Αυγούστου, Ρόδος
8 Αυγούστου, Μουδανιά
10 Αυγούστου, Σύρος
19 Αυγούστου, Πάρος
31 Αυγούστου, Λειβαδιά

7 Σεπτεμβρίου, Κομοτηνή, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η καλοκαιρινή περιοδεία ολοκληρώνεται στο Ηρώδειο, στις 14 Σεπτεμβρίου, με τίτλο «Τα τραγούδια της Μελίνας», σ’ ένα πρόγραμμα όπου η Άλκηστις συναντάει την Μελίνα. Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν στο Μαζί Για Το Παιδί

*Φωτογραφία εξωφύλλου: Χρήστος Κουζιώκας