Η “αιματοβαμμένη” εμφάνιση του Lucas Bravo σε catwalk στο Παρίσι (Βίντεο)

Η "αιματοβαμμένη" εμφάνιση του Lucas Bravo σε catwalk στο Παρίσι (Βίντεο)

Όπως είναι γνωστό, ο Lucas Bravo που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά “Emily in Paris” και το ρόλο του Gabriel, έκτος από ηθοποιός είναι και μοντέλο.

Έτσι ο Lucas Bravo αποχωρίστηκε για λίγο τη μαγειρική του ποδιά και περπάτησε στην πασαρέλα της Ανδρικής Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για το show του brand Louis-Gabriel Nouchi σαν ένας άλλος Patrick Bateman του «American Psycho».

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο show για την παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο-Χειμώνας 23/24, που είχε λάβει έμπνευση από το διάσημο καλτ μυθιστόρημα του Bret Easton Ellis, το οποίο μεταφέρθηκε αριστουργηματικά στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστή τον Christian Bale το 2000.

Μάλιστα, ο Lucas Bravo κόντρα σε ένα ρόλο τον οποίο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, άνοιξε το catwalk, φορώντας ένα μακρύ διπλοσταυροκουμπωτό παλτό με τις χαρακτηριστικές power βάτες των 80s και γραβάτα από υλικό που έμοιαζε με λάτεξ.

Ωστόσο, εκείνο που τράβηξε την προσοχή ήταν οι πιτσιλιές από κόκκινη μπογιά στο πρόσωπό του που παρέπεμπαν σε αίμα, αντλώντας έμπνευση από τα δολοφονικά ένστικτα του πρωταγωνιστή του “American Psycho“.

Ενώ το “τρελό” βλέμμα του πάλι με το μειδίαμα ταίριαζε απόλυτα στο τελικό αποτέλεσμα, που ο δημιουργός ήθελε να προσδώσει.