Η Adele υπέγραψε το νυφικό νεόνυμφου ζευγαριού σε συναυλία της (Βίντεο)

Η Adele υπέγραψε το νυφικό νεόνυμφου ζευγαριού σε συναυλία της (Βίντεο)

Συγκίνηση προκάλεσε η Adele σε ζευγάρι νεονύμφων, οι οποίοι  λίγες ώρες μετά τον γάμο τους αποφάσισαν να πάνε στη συναυλία της στο Caesars Palace στο Las Vegas.

Μάλιστα, το νιόπαντρο ζευγάρι τράβηξε την προσοχή τόσο του κοινού, όσο και της τραγουδίστριας, η οποία τους πλησίασε, ενώ παράλληλα τραγουδούσε το “When We Were Young”, μία από τις μεγάλες της επιτυχίες.

Ενώ διακόπτοντας για λίγο την ερμηνεία της, η Adele ρώτησε το ζευγάρι αν μόλις είχε παντρευτεί, πριν αναφωνήσει «Σήμερα Συγχαρητήρια!».

Ωστόσο, η νύφη της ζήτησε ένα αυτόγραφο, δείχνοντάς της το νυφικό της και ξετρέλανε το ζευγάρι.

Τη στιγμή απαθανάτισαν οι θαυμαστές που βρίσκοντας στη συναυλία και μοιράστηκαν το βίντεο στα social media, κάνοντας το σε λίγες ώρες viral.

«Στον έβδομο ουρανό. Κλαίω γι’ αυτήν τη στιγμή, τη συναυλία και τη γιορτή με τους αγαπημένους μας. Το όραμά μας έγινε πραγματικότητα και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι όλα αυτά είναι αληθινά. Πήραμε την πιο πολύτιμη στιγμή μας στην καλύτερη μέρα της ζωής μας. Σε ευχαριστούμε Αdele», έγραψε η πανευτυχής νύφη Gaby στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram.