Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είμαι γαμοφοβικός. Ήμουν άπιστος στις σχέσεις μου»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είμαι γαμοφοβικός. Ήμουν άπιστος στις σχέσεις μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Eνώπιος Ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου, βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον γάμο αλλά και την απιστία.

«Είμαι γαμοφοβικός, ενώ τα πάω τόσο καλά με την θρησκεία, με τον γάμο έχω τεράστιο θέμα, ακόμη και με τη μητέρα του Αναστάση έκανα σύμφωνο συμβίωσης, δεν παντρεύτηκα. Δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει έτσι. Ζητώ συγγνώμη μπορεί να κάνω λάθος, δεν ξέρω», είπε ο Γρηγόρης και πρόσθεσε:

«Απατούσα πάρα πολύ, δεν μπορούσα να μείνω στη σχέση, ήμουν ένα – δύο μήνες στη σχέση και κουραζόμουν και πνιγόμουν… Έμπαινα σε μια διαδικασία να απατήσω, για να τελειώσει, δεν ήμουν συνεπής. Μετά τα 40 μου άλλαξε όλη ιστορία. Κατάλαβα ότι το να απατάς δημιουργεί ένα τεράστιο θέμα στον ίδιο σου τον εαυτό. Είσαι δυστυχισμένος και ζεις μια κόλαση. Πολλές φορές δεν βρίσκω τη δύναμη να πω τέλος σε μια σχέση και αυτό πρέπει να το κοιτάξω».

Ενώ όσον αφορά την σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε: «Σήμερα όλα αυτά που έχω βιώσει με τη Νάνσυ είναι πάρα πολύ ωραία. Είναι μια υπέροχη δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια, είναι μια πάρα πολύ σοβαρή γυναίκα, μια υπέροχη μητέρα, και δεν με ενοχλεί καθόλου η καθημερινή μας κατάσταση, μου έλυσε και το περίφημο θέμα αν η καθημερινότητα μπορεί να είναι κάτι κακό. Όχι δεν παίζει κανένα ρόλο αν είσαι καλά, αν ψάχνεις για αφορμές, σίγουρα μπορείς να βρεις χίλιες. Επίσης μπορεί να κάνει κακό και στη δουλειά αν δεν υπάρχει επαγγελματισμός και από τους δύο. Πλέον είμαι πιστός, αλλιώς θα το έλεγα και θα έφευγα».