Γιάννης Κότσιρας – Σασμός: No1 έντεχνο τραγούδι στο ετήσιο IFPI airplay chart

Νίκος-Τερζής-Γιάννης-Κότσιρας-250x250.jpg

Γιάννης Κότσιρας – «Σασμός»:
no1 έντεχνο τραγούδι στο ετήσιο IFPI airplay chart

Το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό soundtrack των τελευταίων ετών

Τη σαρωτική επιτυχία και διαχρονικότητα του soundtrack «Σασμός», που υπογράφουν ο Νίκος Τερζής στη μουσική και ο Γιάννης Κότσιρας στους στίχους και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, επιβεβαιώνει το ετήσιο IFPI airplay chart, όπου δύο τραγούδια του soundtrack κατέκτησαν τη no1 και τη no2 θέση στο έντεχνο ρεπερτόριο.

Σύμφωνα με το ελληνικό Οfficial Annual IFPI Top200 Airplay Chart by MediaInspector, την κορυφή στο έντεχνο ρεπερτόριο κατέκτησε το «Σασμός», που ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας. Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, ενώ παράλληλα σημειώνει επιτυχημένη πορεία και στις ψηφιακές πλατφόρμες, όπου έχει γίνει χρυσό σε πωλήσεις με πάνω από 3 εκατομμύρια Spotify streams, τη στιγμή που το lyric video έχει περισσότερα από 8,3 εκατομμύρια views.

Στο no2 βρέθηκαν «Τα Αντίθετα», με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά. Εκτός από την ραδιοφωνική του επιτυχία, το τραγούδι συναρπάζει το Spotify και το YouTube, καθώς μετρά σχεδόν 1 εκατομμύριο streams και πάνω από 5,8 εκατομμύρια views στο lyric video του.

Τα albums «Σασμός» και «Σασμός 2», με τα τραγούδια που «ντύνουν» την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha και άλλο υλικό, κυκλοφορούν στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα φυσικά καταστήματα και το eshop της Panik Records.