…Για πάντα σε Α’ τηλεοπτική προβολή

...Για πάντα σε Α' τηλεοπτική προβολή

«…Για πάντα»
σε Α’ προβολή στον Alpha

Μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους περιγράφει η ταινία «…Για πάντα» που προβάλλει ο Alpha σε πρώτη προβολή αύριο στις 21:00.

 Δύο ξεχωριστοί χαρακτήρες με διαφορετική προσέγγιση στο θέμα των ανθρώπινων σχέσεων και της αγάπης, συναντιούνται τυχαία. Αυτή η συνάντηση γίνεται η αφορμή για να δημιουργηθεί μία σχέση γεμάτη πάθος. Θα μπορέσει, όμως, να διαρκέσει «…Για πάντα»;

Πρόκειται για την ελληνική διασκευή της τούρκικης επιτυχημένης ταινίας «Issiz Adam» του Τσαγκάν Ιρμάκ που είχε προβληθεί και στις ελληνικές αίθουσες το 2009, με τον τίτλο «Πάντα μόνος».

Η χημεία του πρωταγωνιστικού ζευγαριού Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κατερίνας Γερονικολού είναι το βασικό ατού της ταινίας. Στα δυνατά χαρτιά της ταινίας είναι ακόμη, η σκηνοθεσία, η φωτογραφία και η μουσική επένδυση με το μοναδικό «Une belle histoire», που ακούγεται και στην πρωτότυπη ταινία, να ξεχωρίζει.

Λίγα λόγια για την ταινία:

O Πέτρος είναι ένας 35χρονος επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση.

Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί και θα επηρεάσει τη ζωή τους. Για πάντα!

Ταυτότητα

Αισθηματικό δράμα ελληνικής παραγωγής 2020

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Σενάριο: Τσαγκάν Ιρμάκ, Γιάννης Τσιμιτσέλης (διασκευή)

Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Όλγα Δαμάνη, Ευγενία Σαμαρά, Γιώργος Αρμένης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Υρώ Λούπη, Θανάσης Παπαθανασίου, Βασιλική Ανδρίτσου

«…Για πάντα». Όταν η αγάπη συμβαίνει, συμβαίνει για πάντα. 

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στις 21:00, στον Alpha.