Φρουρός λιποθύμησε δίπλα στο φέρετρό της Βασίλισσας Ελισάβετ

Φρουρός λιποθύμησε δίπλα στο φέρετρό της Βασίλισσας Ελισάβετ

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Ενώ ο θάνατος της Βασίλισσας έφερε πολλές αλλαγές ήδη, με πιο σημαντική το ότι ο διάδοχός της, είναι ο Κάρολος που πλέον θα ονομάζεται «Βασιλιάς Κάρολος Γ΄».

Μάλιστα, δεκάδες χιλιάδες Βρετανοί και όχι μόνο περιμένουν από τις 14 Σεπτεμβρίου πολλές ώρες στην ουρά του λαϊκού προσκυνήματος της σορού της Βασίλισσας Ελισάβετ στο ανάκτορο του Γουεστμίνστερ.

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο με έναν φρουρό να λιποθυμά την ώρα που πίσω του ακριβώς ήταν τοποθετημένη η σορός της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο φρουρός δεν άντεξε την κούραση από την πολύωρη ορθοστασία των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει εν ώρα καθήκοντος.

Ο άνδρας νωρίτερα είχε κατέβει για λίγο από το βάθρο πριν ξαναπάρει τη θέση του. Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα, έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε προς τα εμπρός και προσγειώθηκε στο πέτρινο πάτωμα. Η ζωντανή ροή διακόπηκε για αρκετά λεπτά, καθώς η αστυνομία έσπευσε να βοηθήσει τον άνδρα.

Η Daily Mail δημοσίευσε το σχετικό βίντεο.