Ερωτευμένος ο Αναστάσιος Ράμμος: Η σύντροφός του πρωταγωνιστεί στο νέο του video clip

Ερωτευμένος ο Αναστάσιος Ράμμος: Η σύντροφός του πρωταγωνιστεί στο νέο του video clip

Ο Αναστάσιος Ράμμος, ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, τόσο ως ερμηνευτής, όσο και ως δημιουργός, παρουσιάζει με music video το νέο τουhit «Της Κόλασης Φωτιά».

Σε μουσική και στίχους της δημιουργικής ομάδας των Arcade, μέλος της οποίας είναι και ο Αναστάσιος Ράμμος, το «Της Κόλασης Φωτιά» είναι ένα δυναμικό τραγούδι με ροκ στοιχεία, που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα.

Πάντα ευρηματικός και ανατρεπτικός, ο Αναστάσιος Ράμμος μας μεταφέρει μέσα από το video του τραγουδιού, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis, τα δύο πρόσωπα του έρωτα, που μπορεί να οδηγήσει κάποιον από την απόλυτη χαρά στην απόλυτη καταστροφή.

Το τραγούδι «Της Κόλασης Φωτιά» περιλαμβάνεται στο album «20 Γραμμάρια Και Ένα», το πρώτο της καριέρας του Αναστάσιου Ράμμου, που κυκλοφορεί από την Panik Records και είναι ένα από τα hits που ξεχώρισε κι αγάπησε αμέσως το κοινό.  Το album είναι διαθέσιμο σταψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης μουσικής και το e-store της Panik Records, στο panikmusic.gr.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Αναστάσιος Ράμμος «μαγεύει» και με τις live εμφανίσεις του στο «Fever», δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας κάνει solo εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, όπως κάθε Πέμπτη στο «Brockolo» της Θεσσαλονίκης, που στέφονται με απόλυτη επιτυχία.

Η σύντροφος του Αναστάσιου Ράμμου

Η πρωταγωνίστρια στο νέο video clip του Αναστάσιου Ράμμου είναι η σύντροφός του, Ζάνα Μαλίκη, με την οποία είναι σε σχέση τους τελευταίους δύο μήνες.

Η αγαπημένη του τραγουδιστή είναι ηθοποιός.