Έπεσε «μαύρο» στο Instagram της Jennifer Lopez

Έπεσε «μαύρο» στο Instagram της Jennifer Lopez

«Μαύρο» έπεσε στα social media της Jennifer Lopez, με τους εκατομμύρια θαυμαστές της να ανησυχήσουν.

Συγκεκριμένα η Λατίνα σταρ αντικατέστησε τις φωτογραφίες προφίλ της με μαύρη εικόνα, ενώ στο Instagram δεν φορτώνει τις αναρτήσεις της.

Η Jennifer Lopez που έχει 226 εκατομμύρια ακόλουθους Instagram, Facebook και Twitter, ξεκίνησαν τις εικασίες προσπαθώντας να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από αυτή την αλλαγή.

Ενώ όπως εξήγησαν κάποιοι από τους θαυμαστές της Lopez, τις τελευταίες εβδομάδες η 53χρονη έκανε μια αναδρομή αναρτώντας stories από προηγούμενα άλμπουμ της.

Μάλιστα, πρόσφατα η JLO είχε εξηγήσει πως έχει περίπου δέκα χρόνια να βγάλει μουσικό άλμπουμ και θέλει σύντομα ο κόσμος να ακούσει τον 9ο δίσκο της, που θα περιλαμβάνει όλα εκείνα που τη χαρακτηρίζουν ως καλλιτέχνη.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι η Jennifer Lopez ετοιμάζεται να ανακοινώσει κάτι σημαντικό, όπως ένα νέο άλμπουμ και με αυτή την κίνηση ήθελε να προϊδεάσει το κοινό για τη νέα μουσική της δουλειά.

Να πούμε πω την ίδια κίνηση με το πάγωμα του Instagram είχε κάνει και η Beyoncé για το 7ο μουσικό άλμπουμ της με τίτλο Renaissance.