Ενοχλημένη η Jennifer Garner με τις σπατάλες του Ben Affleck για την Jennifer Lopez

Ενοχλημένη η Jennifer Garner με τις σπατάλες του Ben Affleck για την Jennifer Lopez

Μπορεί η Jennifer Garner να έχει χωρίσει με τον Ben Affleck από το 2018, πάντοτε όμως είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει όσο καμία, ειδικά στα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Ενώ όπως φαίνεται σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ενοχλημένη είναι η ηθοποιός με τις ανεξέλεγκτες σπάταλες του Affleck για τα μάτια της Jennifer Lopez.

Μάλιστα, όταν η Garner έμαθε για την επανασύνδεσή του με την Lopez χάρηκε μιας και πλέον θα ήταν με μια γυναίκα που θα τον αγαπάει. Ωστόσο, οι σπατάλες του φαίνεται να την έχουν δυσαρεστήσει.

Συγκεκριμένα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η απόφαση του ηθοποιού να αγοράσει μία έπαυλη 67 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel Air με τη Jennifer Lopez, δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα την Garner, αφού φοβάται μήπως τα παιδιά πάρουν «κακό παράδειγμα και επηρεαστούν από την περιττή πολυτέλεια».

Ένα άρθρο στο Life & Style υποστήριζε ότι υπήρξε μια έντονη λογομαχία μεταξύ του πρώην ζευγαριού, με την Jennifer Garner να ισχυρίζεται ότι ακόμα και για τα πρότυπα του Hollywood, είναι γελοίο να ξοδεύονται τέτοια ποσά, ενώ εξέφρασε την άποψη, πως η Lopez τον μετατρέπει σε άπληστο.

Η αλήθεια είναι ότι η Jennifer Garner δεν μένει σε κάποιο μικρό σπίτι, όμως φρόντιζε πάντοτε να μεγαλώνει τα τρία παιδιά τους χωρίς υπερβολές. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν είναι λίγοι κι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Ben δεν είναι καθόλου φτωχός και η Lopez με καθαρή περιουσία που αγγίζει τα 450 εκατομμύρια, μπορεί να αγοράσει ότι θέλει και μόνη της.

Στη συνέχεια, το National Enquirer ανέφερε ότι ο πλούσιος τρόπος ζωής του Ben Affleck αναστάτωσε την Garner αφού «μισεί την ιδέα να τον εκμεταλλεύονται», ενώ η ίδια πηγή υποστηρίζει πως «το ποσό των χρημάτων που βγαίνει από τον λογαριασμό του, δεν ταιριάζει με αυτό που έρχεται και η Jen εξακολουθεί να αισθάνεται την ανάγκη να προσέχει τον Ben όπως έκανε όταν παντρεύτηκαν».