Ένα Τραγούδι Ακόμα: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Ελένη Δήμου

Ένα Τραγούδι Ακόμα: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Ελένη Δήμου

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Ελένη Δήμου στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Ελένη Δήμου στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN, σε μια βραδιά έκπληξη με πολλά τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες!

Η πάντα απολαυστική Ελένη Δήμου, έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο πρωτοποριακή ήταν η μουσική της για την εποχή εκείνη. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναπολεί τις στιγμές με τον Γιάννη Σπανό και τον Άκη Γκολφίδη και καθηλώνει με την ερμηνεία της σε τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στη μουσική σκηνή.

Στη συνέχεια, η Ευσταθία και η Ζωή Τηγανούρια έρχονται στην παρέα και ερμηνεύουν μαζί ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες, συγκινώντας τους πάντες στο πλατό. Η Ευσταθία μας ταξιδεύει με την ξεχωριστή της φωνή και την απολαμβάνουμε και σε ένα διασκευασμένο τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους. Η Ζωή Τηγανούρια, η επιτυχημένη σολίστ ακορντεόν δίνει μία ξεχωριστή νότα με τις μελωδίες της και μας μαγεύει με το ταλέντο και το ταπεραμέντο της.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Μάνος Σύρμας. Ο Μάνος είναι 22 ετών, σπουδάζει ψυχολογία, παίζει κιθάρα, κάνει μαθήματα φωνητικής, ασχολείται με την πυγμαχία, γράφει στίχους και μουσική.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN