Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Πρεμιέρα για το show του ΑΝΤ1

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Πρεμιέρα για το show του ΑΝΤ1

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σάββατου 8 Ιανουαρίου μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Στο τιμόνι της παρουσίασης, ήταν ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, ένα μοναδικό δίδυμο και η σκηνή γέμισε θετική ενέργεια και χιούμορ.

Ενώ στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του διασημότερου σόου στον πλανήτη κάθισαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα όπου δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες.

Το απολαυστικό ταξίδι ξεκίνησε στο κανάλι που το πρώτο έφερε στην Ελλάδα με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι κριτές του σόου περιέγραψαν τα συναισθήματά τους και την ανυπομονησία τους για τα υποσχόμενα ταλέντα που θα υποδεχτούν.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, το διασημότερο show παγκοσμίως επιστρέφει εδώ απ’ όπου ξεκίνησε. Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1! Ένα show που καθηλώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια τηλεθεατές κι έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο στον κόσμο. Από αυτή εδώ τη σκηνή θα περάσουν εκατοντάδες άνθρωποι που θα διαγωνιστούν και θα μας επιδείξουν τις ικανότητές τους. Όλοι όμως έχουν έναν στόχο, να δικεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ» ήταν τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών.