Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η συγκίνηση των κριτών με την ιστορία διαγωνιζόμενου

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η συγκίνηση των κριτών με την ιστορία διαγωνιζόμενου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σάββατου 8 Ιανουαρίου μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Στο τιμόνι της παρουσίασης, ήταν ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, ένα μοναδικό δίδυμο και η σκηνή γέμισε θετική ενέργεια και χιούμορ.

Ενώ στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του διασημότερου σόου στον πλανήτη κάθισαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα όπου δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες.

Μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας ταλέντα της βραδιάς οι κριτές ένιωσαν τεράστια συγκίνηση αφού δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους με την ιστορία ζωής ενός διαγωνιζόμενου.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μάγος παρουσίασε ένα εντυπωσιακό act το οποίο “ταξίδεψε” τους κριτές αλλά η μαγεία κρυβόταν στο video wall πίσω του.

Ενώ τελείωσε άρχισε να προβάλλεται από πίσω του ένα βίντεο με την προσωπική του ιστορία, κάνοντας γνωστό ότι για 3 μήνες βρισκόταν σε κώμα και συνήλθε ενώ οι γιατροί είχαν πει στη μητέρα του ότι δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Εκείνος όμως, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να περπατήσει, να δημιουργήσει την δική του οικογένεια, να σπουδάσει μαγειρική και να δημιουργήσει την δική του επιχείρηση με οργάνωση εκδηλώσεων.

Η ιστορία αυτή όπως ήταν επόμενο συγκίνησε τους κριτές με αποτέλεσμα να δακρύσουν, να τον επιβραβεύσουν και να τον περάσουν στην επόμενη φάση.