Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

ELIF

Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:40

Δευτέρα 7/2/22
Επεισόδιο 1027

Η Ματσιντέ φεύγει από την έπαυλη και περιφέρεται στους δρόμους χωρίς να ξέρει που είναι εξαιτίας των ψεύτικων χαπιών, που της δίνει η Κιγιμέτ.  Η Κιγιμέτ την αναζητά παντού. Η Ματσιντέ βρίσκεται στην άκρη ενός γκρεμού και ακούει την παιδική φωνή του Κερέμ. Πιστεύει πως εκεί θα βρει τον γιο της. Ο Μαχίρ της σώζει τη ζωή την τελευταία στιγμή.

Ο Λεβέντ επιστρέφει στην έπαυλη με μια έκπληξη. Η Ματσιντέ και η Κιγιμέτ επιστρέφουν στην έπαυλη και αυτές και ο Κερέμ είναι αυτός, που τους ανοίγει την πόρτα.  Η Ματσιντέ ξεσπάει σε κλάματα όταν τον βλέπει.  Όλοι χαίρονται που τον βλέπουν ξανά σπίτι. Η Αλέβ και η Λεμάν καταστρώνουν τα σχέδια τους…

Τρίτη 8/2/22
Επεισόδιο 1028

Η Κιγιμέτ βάζει ιδέες στο μυαλό της Ματσιντέ και καταφέρνει να την πείσει πως όλα θα γίνουν χειρότερα αν η Χουμεϊρά και ο Κερέμ μάθουν τώρα για την ασθένειά της. Η Μελέκ ακούει τυχαία τη συζήτησή τους και υποψιάζεται πως η Κιγιμέτ κάτι σκαρώνει πάλι. Η Κιγιμέτ όμως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και προειδοποιεί αυστηρά τη Μελέκ.

Η Αλέβ αφήνει τη Ζουλιντέ να πιστεύει πως θα παντρευτεί με τον Σαφάκ και μάλιστα της δείχνει και το δαχτυλίδι, που δήθεν της χάρισε.  Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να το πιστέψει.  Ο Κερέμ επιστρέφει στην εταιρία και όλοι είναι χαρούμενοι, ιδιαίτερα η Ασλί.  Ο Κερέμ είναι αποφασισμένος να βρει το άτομο, που οργάνωσε εναντίον του και εναντίον της εταιρίας αυτή τη σκευωρία.  Αν και η Ράνα δηλώνει αθώα, όλοι στην εταιρία την υποψιάζονται και την κοιτάζουν με μίσος…

 Τετάρτη 9/2/22
Επεισόδιο 1029

Η Κιγιμέτ κρύβει από τη Ματσιντέ τις συμβουλές του γιατρού για την ασθένειά της και παρά το γεγονός πως η κατάστασή της επιδεινώνεται, εκείνη επιμένει να της λέει πως όλα είναι καλά. Η Μελέκ και η Κιγιμέτ είναι οι μόνες, που γνωρίζουν την αλήθεια, με τη δεύτερη να έχει αναλάβει να δίνει στη Ματσιντέ τα φάρμακά της.  Η περίεργη συμπεριφορά της Κιγιμέτ όμως προβληματίζει και βάζει σε υποψίες τη Μελέκ. Η Κιγιμέτ αρχίζει να αποκαλύπτει το αληθινό της πρόσωπο.

Ο Τουφάν συνεχίζει να εμφανίζεται συνεχώς μπροστά στον Εμιρχάν. Ο μικρός  προσπαθεί να τον αποφύγει και δεν του μιλάει. Όμως ο Τουφάν καταφέρνει με τα κόλπα του να ξεγελάσει τον μικρό Εμιρχάν και να τον κάνει να τον λυπηθεί και να τον πιστέψει.  Η Μπιρτσέ έχει χτυπήσει στο χέρι της και έρχεται να δουλέψει φορώντας επίδεσμο. Ο Ακίν της κάνει πλάκα, όπως συνηθίζει και εκείνη θυμώνει. Η Μπιρτσέ λαμβάνει ξανά λουλούδια από τον άγνωστο θαυμαστή της.

Η Μελέκ σκέφτεται όλη νύχτα τι μπορεί να κάνει για να βοηθήσει τη Ματσιντέ και αποφασίζει να μετακομίσει στην έπαυλη. Η Μελέκ λέει τα καλά νέα στη Ματσιντέ, στη Χουμεϊρά και τον Κερέμ,  την επόμενη μέρα μαζί με την Ελίφ. Όλοι είναι χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη εκτός από την Κιγιμέτ…

Πέμπτη 10/2/22
Επεισόδιο 1030

Όλοι στην εταιρία συζητούν για τα απίθανα ρομαντικά δώρα, που λαμβάνει η Μπιρτσέ από τον άγνωστο θαυμαστή της.  Η Μπιρτσέ όμως έχει αρχίσει να ενοχλείται από το γεγονός πως δεν υπάρχει όνομα στα πακέτα. Δεν μπορεί να φανταστεί ποιος της στέλνει τα δώρα και θέλει τόσο πολύ να μάθει την ταυτότητά του.

Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά και τα αισθήματα, που νιώθει ο ένας για τον άλλο είναι πολύ δυνατά. Ο Μαχίρ ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τη Μελέκ, η οποία όμως κρατάει τις επιφυλάξεις της και φοβάται να ανταποκριθεί. Ο Μαχίρ πηγαίνει στην έπαυλη μετά από πρόσκληση για δείπνο. Όλοι, ιδιαίτερα η Ματσιντέ και ο Κερέμ, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον Μαχίρ για την υποστήριξη του στις δύσκολες μέρες, που πέρασε η οικογένεια και η εταιρία.

Την ίδια ώρα η Κιγιμέτ καταστρώνει νέα σχέδια εναντίον της οικογένειας και αναζητά νέους συμμάχους για να τα καταφέρει.   Η Ζουλιντέ είναι πολύ λυπημένη επειδή πιστεύει πως ο Σαφάκ σκοπεύει να παντρευτεί την Αλέβ.  Την ίδια ώρα ο Σαφάκ θέλει τη Ζουλιντέ πιο πολύ από ποτέ αλλά αναρωτιέται γιατί εκείνη άλλαξε συμπεριφορά απέναντί του…

Παρασκευή 11/2/22
Επεισόδιο 1031

Η Μπιρτσέ μαθαίνει πως ο Ακίν ήταν αυτός, που της έστελνε τα δώρα. Η Μπιρτσέ θυμώνει επειδή έκανε κάτι τέτοιο πίσω από την πλάτη της και του παίζει ένα παιχνίδι. Του λέει πως έμαθε ποιος της έστελνε τα δώρα και πως είναι ο Σινάν, το αγόρι με το οποίο ήταν ερωτευμένη στο πανεπιστήμιο.   Ο Ακίν γίνεται έξαλλος όταν το ακούει αυτός.

Ο Κερέμ χαίρεται να δουλεύει μαζί με την Ασλί και θέλει να είναι πάντα μαζί της. Η Χουμεϊρά θέλει και εκείνη να δουλέψει μαζί με την Ασλί και ο Κερέμ σκέφτεται τρόπους ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα.  Η Παρλά συναντάει την Κιγιμέτ και της λέει πως θέλει να επιστρέψει στην έπαυλη αλλά φοβάται γιατί η Ματσιντέ δεν θα θέλει να της μιλήσει ξανά.  Η Κιγιμέτ καταστρώνει τα σχέδιά της και η Παρλά τηλεφωνεί στη Ματσιντέ και της ζητάει να συναντηθούν. Η Ματσιντέ δέχεται.

Η Παρλά προσπαθεί να της εξηγήσει γιατί έκανε ό,τι έκανε. Ενώ μιλάνε, η Κιγιμέτ τις παρακολουθεί κρυφά από το παράθυρο. Η Αλέβ φοράει το δαχτυλίδι, που ο Σαφάκ αγόρασε για τη Ζουλιντέ, και πηγαίνει στο μαγαζί της κοπέλας για να την κάνει να θυμώσει. Την ίδια ώρα όμως ο Σαφάκ αναζητά το δαχτυλίδι στο σπίτι. Η Αλέβ το βάζει κρυφά στη θέση του. Όταν ο Σαφάκ το βρίσκει, ζητάει από τη Ζουλιντέ να συναντηθούν και εκείνη δέχεται…

http://www.star.gr/tv/shows/elif/       
https://www.star.gr/tv/press-room/