Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

ELIF

Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:40

Δευτέρα 1/11
Επεισόδιο 957

Η Ελίφ ετοιμάζει μια έκπληξη για την Ασλί. Η Ράνα καταστρώνει νέα σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ.  Η Μπιρτσέ και ο Ακίν ζητούν συγνώμη στην Ασλί εκ μέρους του Κερέμ για ό,τι συνέβη στην εταιρία. Προσπαθούν να της εξηγήσουν την κατάσταση και θέλουν να επιστρέψει στην εταιρία.

Η Ασλί δεν θέλει να επιστρέψει εξαιτίας όσων συνέβησαν με τον Κερέμ και δείχνει αποφασισμένη για αυτό. Όμως η Μπιρτσέ και ο Ακίν δεν καταθέτουν τα όπλα και προσπαθούν να την πείσουν για το αντίθετο.  Η Μελέκ σκέφτεται πως η Ασλί πρέπει να δεχθεί την προσφορά τους και να μην είναι προκατειλημμένη. Η Ασλί αισθάνεται μπερδεμένη.

Τελικά αποφασίζει να πάει στην εταιρία και να μιλήσει με τον Κερέμ λέγοντας του πως δέχεται την προσφορά του. Ο Κερέμ είναι πολύ ευχαριστημένος και της αναθέτει αμέσως τα καθήκοντά της καθώς έχει μια πολύ σημαντική συνάντηση.  Η Ασλί κάνει πολύ καλή δουλειά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ έχουν μια περιπέτεια στο δάσος…

Τρίτη 2/11
Επεισόδιο 958

Η Χουμεϊρά σώζει τη ζωή του Λεβέντ. Ενημερώνουν σχετικά την οικογένεια αλλά δεν μπαίνουν σε λεπτομέρειες για να μην τους ανησυχήσουν. Ο Κερέμ είναι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με τη νέα του βοηθό, την Ασλί.

Την πιο κρίσιμη στιγμή στη συνάντηση με τη Ράνα, η Ασλί βοηθάει τον Κερέμ. Ο Κερέμ μιλάει για εκείνη στο προσωπικό και την επαινεί. Ο θαυμασμός του Κερέμ για την Ασλί ενοχλεί εξαιρετικά την Παρλά.

Η Ελίφ είναι χαρούμενη επειδή η Ασλί θα μείνει μαζί τους και μαζί με τη Μελέκ, της ετοιμάζουν ένα μικρό δώρο για να την καλωσορίσουν. Η Ελίφ λαμβάνει και την υποτροφία της από τη φιλανθρωπική δράση της Ματσιντέ με όλα όσα χρειάζεται για το σχολείο. Η Ζουλιντέ περιμένει τον Σαφάκ να έρθει να τη δει στο νοσοκομείο. Άραγε θα πάει να τη δει;

Τετάρτη 3/11
Επεισόδιο 959

Ο Εμιρχάν συναντάει τη μητέρα του μετά από πολλές μέρες. Όσο διάστημα η Ζουλιντέ ήταν στο νοσοκομείο, η Λεμάν είχε αναλάβει τη φροντίδα του.  Ο Σαφάκ βλέπει τον Τουφάν να προσφέρει λουλούδια στη Ζουλιντέ και απογοητεύεται.  Η Ελίφ, η Ασλί και η Μελέκ ετοιμάζονται χαρούμενες, η κάθε μία για τον δικό της προορισμό.

Η Ασλί ξεχνάει στο σπίτι έναν φάκελο, που ετοίμασε το προηγούμενο βράδυ.  Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ συναντιούνται στην κουζίνα. Αν και ο ένας αρέσει στον άλλο, κρατάνε τις αποστάσεις τους. Η Κιγιμέτ τους παρακολουθεί. Ο Εμιρχάν και η Ζουλιντέ περιμένουν τον Σαφάκ να περάσει από το μαγαζί. Ο Εμιρχάν θέλει να πάει μαζί με τον δάσκαλο του στο σχολείο.

Ο Σαφάκ όμως περνάει έξω από το μαγαζί αδιάφορος, σαν να μην γνωρίζει τη Ζουλιντέ και τον γιο της. Η Ασλί συναντά τη Ράνα στην εταιρία. Η Ράνα της δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τη συμπαθεί καθόλου.  Η Αλέβ και ο Τουφάν καταστρώνουν νέα σχέδια ώστε η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ να μην έρθουν ποτέ ξανά κοντά ο ένας στον άλλο…

Πέμπτη 4/11
Επεισόδιο 960

Η Ασλί πανικοβάλλεται όταν συνειδητοποιεί ότι ξέχασε έναν σημαντικό φάκελο για τη δουλειά στο σπίτι. Η Ασλί σκέφτεται να προειδοποιήσει τον Κερέμ σχετικά με τη Ράνα και τις κινήσεις της. Η Παρλά συναντάει την Ασλί στην εταιρία. Αργότερα ο Κερέμ επιστρέφει με την Παρλά στο σπίτι γιατί νιώθει άρρωστος. Η Παρλά του προτείνει να πάνε διακοπές.

Η Αλέβ αποκαλύπτει στη Λεμάν τα σχέδια της σχετικά με τη Ζουλιντέ και τον Σαφάκ. Η Ματσιντέ φροντίζει τον Κερέμ και του δείχνει όλη την αγάπη της. Η Μελέκ αναζητά την εταιρία, που δουλεύει η Ασλί…

Παρασκευή 5/11
Επεισόδιο 961

Ο Σαφάκ είναι δυστυχισμένος επειδή η σχέση του με τη Ζουλιντέ δεν είναι πια όπως ήταν κάποτε. Όταν συναντάει τυχαία τη Ζουλιντέ με τον Εμιρχάν  δεν τους κοιτάζει καν. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά του Σαφάκ αλλά ούτε και να την εξηγήσει στον Εμιρχάν, που τη ρωτάει γιατί συμβαίνει αυτό.

Το σχέδιο της Αλέβ και της Λεμάν φαίνεται πως έχει λειτουργήσει σωστά και εκείνες δεν μπορούν παρά να χαίρονται με αυτή την εξέλιξη.  Η Ασλί συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά τον Κερέμ με τις γνώσεις της. Η Παρλά δεν ζηλεύει που ο Κερέμ μιλάει συνέχεια για την Ασλί γιατί πιστεύει πως είναι μια άλλη κοπέλα που συνάντησε στην εταιρία, η οποία δεν είναι όμορφη.

Όταν όμως διαπιστώνει ποια είναι η πραγματική Ασλί, η αντίδρασή της θα είναι έντονη! Η Μπιρτσέ βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν η Παρλά της αναθέτει τα δικά της καθήκοντα στην εταιρία. Κάποιος όμως θα βρεθεί να τη βοηθήσει…

http://www.star.gr/tv/shows/elif/           
https://www.star.gr/tv/pressroom/