Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

ELIF
Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:40

Δευτέρα 26/7
Επεισόδιο 891

Ο Κερέμ είναι στο δωμάτιο της Παρλά και της μιλάει ενώ κοιμάται. Ορκίζεται να θυσιάσει και τη ζωή του για να τη δει να περπατάει ξανά. Η Σουρεγιά τον ακούει. Η Ματσιντέ τηλεφωνεί στον Μουσταφά και τον ρωτάει αν έχει νέα. Ο Μουστάφα της λέει πως προσπαθεί να εντοπίσει τον Βεϊσέλ. Ο Σεβκί, ένας φίλος του Βεϊσέλ, τον προειδοποιεί πως κάποιος ρωτάει στη γειτονιά για αυτόν και ο Βεϊσέλ τον ευχαριστεί.  Η Παρλά ονειρεύεται πως περπατάει με τον Κερέμ στην ακροθαλασσιά.

Όταν ξυπνάει όμως έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα και βάζει τα κλάματα.  Ο Κερέμ νιώθει απαίσια.  Φεύγει από το δωμάτιο και αποφασίζει να παραδοθεί καθώς δεν μπορεί να ζήσει με αυτή την ενοχή.  Ο Μουσταφά βλέπει τον Βεϊσέλ στον δρόμο και τον αναγνωρίζει γιατί τον είχε δει και στον γάμο του Γιουσούφ με τη Μελέκ. Αποφασίζει να τον πλησιάσει αλλά αλλάζει γνώμη και αποφασίζει πρώτα να καλέσει τη Ματσιντέ.

Ο Κερέμ λέει στη Σουρεγιά πως θα πάει στην αστυνομία να παραδοθεί και εκείνη προσπαθεί να τον αποτρέψει αλλά ο Κερέμ είναι αποφασισμένος.  Ο Μουσταφά ακολουθεί τον Βεϊσέλ μέχρι το μαγαζί και τηλεφωνεί στη Ματσιντέ. Εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να περιμένει άλλο και του ζητάει να του μιλήσει. Η Μελέκ είναι μαζί με τη Ματσιντέ ενώ μιλάει στο τηλέφωνο. Όταν το κλείνει είναι χλωμή και η Μελέκ τη βοηθάει. Η Μελέκ στη συνέχεια ρωτάει τη Βιλντάν αν είναι καλύτερα το μικρό κοριτσάκι και εκείνη της κάνει παρατήρηση επειδή είναι η τρίτη φορά που της κάνει την ίδια ερώτηση. Παρόλαυτα της απαντάει πως η μικρή είναι καλύτερα. Ο Κερέμ παραδίνεται στην αστυνομία ως υπαίτιος του ατυχήματος της Παρλά.

Η Σουρεγιά είναι μαζί του.  Ο Μουσταφά πλησιάζει τον Βεϊσέλ και του μιλάει. Του λέει πως είναι ανάγκη να βρει τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ όμως δεν τον εμπιστεύεται και του λέει πως η Μελέκ είναι νεκρή.  Ο Μουσταφά του απαντά πως ξέρουν καλά και οι δύο πως είναι ζωντανή αλλά ο Βεϊσέλ επιμένει στο ψέμα του γιατί φοβάται για τη ζωή της Μελέκ…

Τρίτη 27/7
Επεισόδιο 892

Ο Βεϊσέλ ανησυχεί για τη ζωή της Μελέκ. Η προσέγγιση του Μουσταφά τον τρόμαξε και ο Βεϊσέλ σκέφτεται πως πρέπει να προστατέψει τη Μελέκ από αυτόν τον άγνωστο.  Τηλεφωνεί στην Τουλάι και εκείνη του λέει πως η Μελέκ δουλεύει στην έπαυλη. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να πάει και να την πάρει ο ίδιος από εκεί όταν τελειώσει τη δουλειά της.  Οι άντρες του Ταρίκ βλέπουν τον Μουσταφά και καταλαβαίνουν πως και αυτός αναζητά τη Μελέκ. Πρέπει να τη βρουν πριν από εκείνον.

Η Μελέκ βοηθάει τη Βιλντάν με τις δουλειές στην κουζίνα και μιλάνε για την Παρλά. Η Μελέκ νιώθει άσχημα για ό,τι συνέβη στην κοπέλα. Η Ελίφ είναι στο δωμάτιο της και θέλει να γνωρίσει τη Σερσέ (Μελέκ) και να την ευχαριστήσει αλλά φοβάται την αντίδραση της Βιλντάν. Παρά το φόβο της όμως αποφασίζει να πάει στην κουζίνα αλλά λίγο πριν μπει τη βλέπει η Βιλντάν και την πηγαίνει πίσω στο δωμάτιο της και την κλειδώνει.

Ο Κερέμ κρατείται στο αστυνομικό τμήμα και ένας αστυνομικός πηγαίνει να πάρει κατάθεση από την Παρλά. Εκείνη δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και όταν ο αστυνομικός της λέει πως ο Κερέμ παραδόθηκε, πιστεύει πως ο Κερέμ το έκανε για να προστατέψει τον οδηγό. Οι άντρες του Ταρίκ ακολουθούν τη Ζουλιντέ με τα παιδιά που πηγαίνουν στο πάρκο. Πλησιάζουν τα παιδιά και τους λένε πως είναι φίλοι του Βεϊσέλ και παίρνουν πληροφορίες για τη Μελέκ. Μαθαίνουν τη διεύθυνση του σπιτιού της Ζουλιντέ.  Η Σουρεγιά βλέπει τον Κερέμ στο κελί και λυπάται γιατί είναι ο άντρας που αγαπάει. Ο Κερέμ πιστεύει πως σωστά βρίσκεται στη φυλακή.

Ο Βεϊσέλ συνοδεύει τη Μελέκ σπίτι και η Μελέκ το βρίσκει αυτό παράξενο και δεν καταλαβαίνει γιατί ο Βεϊσελ είναι νευρικός. Η Βιλντάν δίνει στην Ελίφ τη ζακέτα που της έφτιαξε η Σερσέ (Μελέκ).  Η Ελίφ ξετρελαίνεται με το δώρο χωρίς να ξέρει πως έλαβε ένα δώρο από την ίδια τη μητέρα της.  Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως βρίσκονται στα ίχνη της Μελέκ και εκείνος ενθουσιάζεται με τα νέα γιατί τώρα έχει την ευκαιρία να βγάλει από τη μέση τη Μελέκ. Ο Ταρίκ ζητάει από τους άντρες του να μην κάνουν ξανά λάθος…

Τετάρτη 28/7
Επεισόδιο 893

Ο Βεϊσέλ είναι στο σπίτι της Ζουλιντέ με τη Μελέκ και φεύγει όταν βεβαιώνεται ότι η Μελέκ είναι ασφαλής. Της ζητάει να παραμείνει στο σπίτι. Οι άντρες του Ταρίκ είναι έξω από το σπίτι, παρακολουθούν και περιμένουν τη σωστή στιγμή. Το σχέδιο τους είναι να απαγάγουν τη Μελέκ και να την πάνε στον Ταρίκ.

Ο αστυνομικός λέει στον Κερέμ πως είναι ελεύθερος αφού δεν έχει γίνει μήνυση εναντίον του. Η Σουρεγιά τον αγκαλιάζει δακρυσμένη.  Οι άντρες του Ταρίκ εισβάλουν στο σπίτι της Ζουλιντέ για να απαγάγουν τη Μελέκ αλλά πριν προλάβουν να το κάνουν, επεμβαίνει ο Βεϊσέλ.  Χτυπάει τους άντρες και το σκάει με τη Μελέκ. Το χέρι του αιμορραγεί και οι άντρες του Ταρίκ ακολουθούν τα ίχνη από το αίμα.

Ο Βεϊσέλ λέει στη Μελέκ πως πρέπει να της βρει να μείνει ένα μέρος που να είναι ασφαλής γιατί αυτοί οι άντρες τη βρήκαν. Η Μελέκ του αποκαλύπτει πως είναι η δεύτερη φορά που έρχεται αντιμέτωπη μαζί τους. Η Σουρεγιά λέει στον Κερέμ πως το ατύχημα της Παρλά δεν είναι δικό του λάθος. Συνεχίζει λέγοντας του πως δεν μπορούν να αλλάξουν το παρελθόν αλλά μπορούν να βοηθήσουν την Παρλά να έχει καλή ψυχολογία.  Ο Ταρίκ ανυπομονεί να ακούσει νέα από τους άντρες του σχετικά με τη Μελέκ.  Ο Κερέμ και η Σουρεγιά πηγαίνουν στο νοσοκομείο και η Παρλά ζητάει από τον Κερέμ να είναι δίπλα της και όχι στη φυλακή. Έξω από το δωμάτιο, η Χουμεϊρά και η Σουρεγιά συζητούν για την κατάθεση του Κερέμ στην αστυνομία.

Η Χουμεϊρά λέει πως ο Κερέμ δεν έκανε τίποτα με σκοπιμότητα ώστε να κατηγορεί τον εαυτό του και προσθέτει πως η Παρλά έχει τώρα ανάγκη τον Κερέμ περισσότερο από ποτέ.  Η Σουρεγιά ζηλεύει αλλά ξέρει πως δεν είναι σωστό να νιώθει έτσι αυτή τη χρονική στιγμή αλλά φοβάται πως έχει χάσει τον Κερέμ για πάντα…

Πέμπτη 29/7
Επεισόδιο 894

Η Τουλάι εξυπηρετεί μια πελάτισσα και νιώθει πάλι άρρωστη. Η Ζουλιντέ της προτείνει να πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνη της λέει πως είναι καλά. Οι άντρες του Ταρίκ έχουν αποτύχει στην αποστολή τους καθώς η Μελέκ κατάφερε να το σκάσει με τη βοήθεια του Βεϊσέλ.  Οι άντρες του Ταρίκ ξέρουν πως πρέπει να κάνουν κάτι και γρήγορα γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή του Ταρίκ.  Η Παρλά νιώθει καλύτερα όταν ο Κερέμ είναι κοντά της και η Χουμεϊρά το βλέπει αυτό.

Η Παρλά την επιβεβαιώνει λέγοντας πως νιώθει πολύ καλά όταν είναι ο Κερέμ δίπλα της.  Η Τουλάι είναι άρρωστη και κανείς δεν καταλαβαίνει τι έχει.            Η Ζουλιντέ καλεί τη Μελέκ για να τις βοηθήσει αλλά εκείνη δεν απαντάει και ο Βεϊσέλ της ζητάει να κλείσει το τηλέφωνο της.  Ο Κερέμ λέει στη Σουρεγιά πως θέλει να είναι συνεχώς δίπλα στην Παρλά. Η Σουρεγιά νιώθει άσχημα για τον εαυτό της αλλά ταυτόχρονα λυπάται τη δύσκολη κατάσταση, την οποία καλείται να αντιμετωπίσει η Παρλά.

Ξέρει πως δεν είναι σωστό να ζηλεύει ή να είναι λυπημένη επειδή εκείνη έχει αισθήματα για τον Κερέμ, όταν η Παρλά δεν μπορεί να περπατήσει.  Ο Τσαγκλάρ τηλεφωνεί στην Παρλά και την εκβιάζει, ζητάει χρήματα.  Η Παρλά του λέει πως θα τον πληρώσει αλλά ο Τσαγκλάρ εμφανίζεται στο νοσοκομείο για να την πιέσει.  Η Παρλά του ζητάει να φύγει επειδή ο Κερέμ είναι στο νοσοκομείο. Ο Τσαγκλάρ της λέει πως δεν θα φύγει μέχρι να πληρωθεί, διαφορετικά θα πει τα πάντα στον Κερέμ. Ο Σαφάκ πηγαίνει στο σπίτι της Ζουλιντέ και ανησυχεί όταν βλέπει την ανοιχτή πόρτα και τις κηλίδες από αίμα. Οι άντρες του Ταρίκ δεν ξέρουν ποιος είναι και απλά παρακολουθούν.

Όταν ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ να έρχεται, χωρίς να πει λέξη την αγκαλιάζει, τρελός από ανησυχία. Η συμπεριφορά του αιφνιδιάζει τη Ζουλιντέ.  Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Παρλά αλλά ο Τσαγκλάρ κρύβεται πίσω από την πόρτα. Πριν ο Κερέμ μπει στο δωμάτιο, η νοσοκόμα τον φωνάζει, κλείνει την πόρτα και την ακολουθεί. Η Παρλά λέει στον Τσαγκλάρ πως δεν έχει αρκετά χρήματα στον λογαριασμό της αλλά θα τον πληρώσει σύντομα.

Ο Τσαγκλάρ την πιστεύει και φεύγει.  Ο Σαφάκ αγκαλιάζει τη Ζουλιντέ και εκείνη δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει.  Ο Σαφάκ της λέει πως φοβήθηκε πως έχει πληγωθεί και η αγωνία της Ζουλιντέ μεγαλώνει. Μπαίνει στο σπίτι της και βλέπει τις κηλίδες από το αίμα του Βεϊσέλ.  Ανησυχεί για τα παιδιά και βγαίνει έξω για να τα βρει. Οι άντρες του Ταρίκ τους βλέπουν και καταλαβαίνουν πως ο Βεϊσέλ δεν έχει ενημερώσει τη γυναίκα.  Καταλαβαίνουν πως κρύβεται μαζί με τη Μελέκ.  Ο Τσαγκλάρ στέλνει μήνυμα στην Παρλά. Ο Κερέμ βλέπει το όνομα του αποστολέα αλλά όχι το κείμενο, όπου ζητάει λεφτά. Η Παρλά λέει ψέματα στον Κερέμ πως ο Τσαγκλάρ της στέλνει περαστικά για το ατύχημά της.

Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ βρίσκουν τα παιδιά και εκείνα τους λένε πως δύο φίλοι του Βεϊσέλ πήγαν στο σπίτι για να επισκεφθούν τη Μελέκ.  Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ καταλαβαίνουν πως κάτι έχει γίνει. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει με τη Μελέκ στην αποθήκη ενός φίλου του και της λέει πως πρέπει να μείνει εκεί για κάποιο διάστημα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.  Ο Ταρίκ μαθαίνει πως οι άντρες του απέτυχαν στην αποστολή τους και κατευθύνεται και αυτός στη γειτονιά της Μελέκ…

Παρασκευή 30/7
Επεισόδιο 895

Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πηγαίνουν στο μαγαζί και αφήνουν έξω τα παιδιά να παίξουν για να μιλήσουν με την Τουλάι. Τα νέα κάνουν την Τουλάι να αρρωστήσει ξανά. Η Ζουλιντέ την πηγαίνει στο νοσοκομείο και ο Σαφάκ μένει με τα παιδιά. Η Ιντζί και ο Εμιρχάν αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την Τουλάι και ο Σαφάκ τους καθησυχάζει.  Ο Βεϊσέλ πηγαίνει φαγητό στη Μελέκ και μετά φεύγει για να πάει να δει την Τουλάι γιατί ξέρει πως αυτή και η Ζουλιντέ θα έχουν τρελαθεί από την αγωνία τους.

Η Ζουλιντέ και η Τουλάι πηγαίνουν στο νοσοκομείο και η Τουλάι υποβάλλεται σε εξετάσεις. Ο Ταρίκ πηγαίνει στη γειτονιά της Μελέκ και βλέπει από απόσταση τον Μουσταφά.  Πιστεύει πως η Ματσιντέ βρήκε τη Μελέκ πριν από εκείνον. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο μαγαζί και παραξενεύεται όταν δεν βλέπει κανέναν. Τηλεφωνεί αμέσως στην Τουλάι και του λέει πως είναι στο νοσοκομείο. Ο Ταρίκ τα βάζει με τους άντρες του και τους διατάζει να βρουν τον Βεϊσέλ.  Τους προειδοποιεί πως ο Μουσταφά είναι και αυτός στη γειτονιά και πως αυτή τη φορά δεν θα ανεχθεί την αποτυχία.  Η Μελέκ είναι μόνη της στην αποθήκη και ακούει δύο άντρες έξω από την αποθήκη. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και εκείνος της λέει πως θα έρθει αμέσως.

Ο Ταρίκ βλέπει τον Βεϊσέλ στο δρόμο να ψάχνει τρόπο να πάει γρήγορα στην αποθήκη για να βοηθήσει τη Μελέκ. Ο Ταρίκ τον αναγνωρίζει αλλά ο Βεϊσέλ όχι και μάλιστα ζητάει και τη βοήθειά του.  Η Τουλάι μαθαίνει πως είναι έγκυος. Ο Βεϊσέλ πλησιάζει το αυτοκίνητο του Ταρίκ και εκείνος δείχνει πρόθυμος να τον βοηθήσει και να τον πάει όπου θέλει. Η Μελέκ στην αποθήκη είναι φοβισμένη αλλά όταν φεύγουν οι άντρες, που προσπαθούσαν να μπουν, αποφασίζει να πάρει τον Βεϊσέλ για να τον ενημερώσει αλλά το τηλέφωνο της δεν έχει μπαταρία. Ο Βεϊσέλ φτάνει στην αποθήκη με τον Ταρίκ. Ο Σαφάκ καλεί τον Αϊχάν, τον πατέρα ενός από τους μαθητές τους και ζητάει μια χάρη…

 http://www.star.gr/tv/shows/elif/
https://www.star.gr/tv/pressroom/