Easy 97,2: Golden Christmas

Easy 97,2: Golden Christmas

Ο σταθμός των Χριστουγέννων Easy 97,2 μπαίνει και φέτος δυναμικά στην ομορφότερη περίοδο του χρόνου!

Από σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και για όλη τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο, o Easy 97,2 θα εκπέμπει καθημερινά και ζωντανά μέσα από το Golden Hall!

Οι παραγωγοί του Easy 97,2, Μικαέλα Θεοφίλου, Ζωή Κρονάκη και Κωστής Λυμπερόπουλος, θα βρίσκονται ζωντανά στο Golden Hall, από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 10:00 το βράδυ και θα κάνουν εκπομπή από το ολοκαίνουριο Χριστουγεννιάτικο ραδιοφωνικό στούντιο.

Με επιπλέον πρόγραμμα και τα Σάββατα, από τις 10:00 έως τις 18:00, αλλά και τις Κυριακές που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά, οι παραγωγοί του Easy 97,2 θα σας χαρίσουν τις ωραιότερες χριστουγεννιάτικες μουσικές και την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά δώρα μέσα από το πιο εορταστικό εμπορικό κέντρο, το Golden Hall!

Μείνετε συντονισμένοι στον Easy 97,2, στον σταθμό της Αθήνας που έκανε θεσμό την χριστουγεννιάτικη μουσική, και στηρίξτε κι εσείς τις φιλανθρωπικές οργανώσεις Αμυμώνη, Make a Wish, Μαζί για την Εφηβική Υγεία, ΕΛΕΠΑΠ, Χαρά κ.α. που φιλοξενούνται εντός του Golden Hall κάνοντας αγορές από τα περίπτερα τους.

 

Easy 97,2 Golden Christmas στο Golden Hall και φέτος!

www.easy972.gr