Δυναμικό το “παρών” του Richard Gere στην απεργιακή πορεία του SAG-AFTRA στη Νέα Υόρκη

Δυναμικό το “παρών” του Richard Gere στην απεργιακή πορεία του SAG-AFTRA στη Νέα Υόρκη

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά τους σεναριογράφους, τη σκυτάλη των απεργιακών κινητοποιήσεων πήραν και οι ηθοποιοί του Hollywood.

Ενώ την στήριξή του στην απεργία του SAG-AFTRA, εξέφρασε και ο Richard Gere που έδωσε το παρών στην πορεία της Ένωσης στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα ο 73χρονος ηθοποιός έδωσε το δυναμικό “παρών” έξωα από το κτίριο της Warner Bros., κρατώντας μια μεγάλη πινακίδα που έγραφε: “Writers Guild of America East Stands With SAG-AFTRA.”

Επίσης μεταξύ των γνωστών ονομάτων που συμμετείχαν στις γραμμές περιφρούρησης είτε στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη περιλαμβάνονται οι Jason Sudeikis, Susan Sarandon, Vanessa Hudgens, Mandy Moore, Logan Lerman, America Ferrera και Josh Gad.

Να πούμε πως η απεργία του SAG-AFTRA ξεκίνησε στις 14 Ιουλίου και είναι η τελευταία από τις συνεχιζόμενες εργατικές διαμάχες στο Hollywood.

Είναι η πρώτη φορά που οι ηθοποιοί ξεκίνησαν εργατική διαμάχη στην Αμερική από το 1980 και η πρώτη φορά που τόσο οι ηθοποιοί όσο και οι συγγραφείς απεργούν ταυτόχρονα από το 1960.