Δημήτρης Υφαντής: Ηπειρώτισσα Γη | Νέα Κυκλοφορία

Δημήτρης Υφαντής: Ηπειρώτισσα Γη | Νέα Κυκλοφορία

Σε μουσική Μιχάλη Τερζή και στίχους Κώστα Νέου

Ο σημαντικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός Δημήτρης Υφαντής παρουσιάζει σε επανεκτέλεση το τραγούδι «Ηπειρώτισσα Γη», σε μουσική του καταξιωμένου συνθέτη Μιχάλη Τερζή και ποίηση Κώστα Νέου από τη συλλογή του « Έρωτας είναι η ανάσα της καρδιάς». Το τραγούδι σε πρώτη εκτέλεση είχε ερμηνεύσει ο Κώστας Μάντζιος.

To τραγούδι «Ηπειρώτισσα Γη» αποτελεί προπομπό του ολοκληρωμένου album του Δημήτρη Υφαντή που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group το φθινόπωρο.

Ο Δημήτρης Υφαντής δίνει νέα πνοή στο τραγούδι τόσο με την εξαιρετική ερμηνεία του όσο και με την εύστοχη ενορχήστρωση, που αντλεί στοιχεία από την παράδοση την οποία ο ερμηνευτής έχει επιτυχημένα και με συνέπεια υπηρετήσει σε όλη την πορεία του.

Το τραγούδι «Ηπειρώτισσα Γη» είναι ένας ύμνος στην αρχαία γη της Ηπείρου, έναν τόπο ονειρικό, θρύλων και θαυμάτων, πολύπαθων και μεγαλόκαρδων ανθρώπων, που φέρουν τη μοναδική μουσική τους ως ταυτότητα της φυλής ανά τους αιώνες.

Ο Δημήτρης Υφαντής γνήσιο παιδί αυτής της μαγικής, ανυπότακτης πατρίδας εμπεριέχει σε κάθε του κύτταρο την πολύτιμη μουσική της παράδοση. Η ερμηνεία του με τη συναισθηματική ένταση και τη συγκίνηση που προκαλεί, επιβεβαιώνει τον άρρηκτο δεσμό του με τον γενέθλιο τόπο.

Το τραγούδι «Ηπειρώτισσα Γη» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/ipirotisagi

Ακούστε το Official Audio Video στο YouTube:
https://bit.ly/3yqGzXl