Δημήτρης Ευθυμίου: Νεκρός σε τροχαίο ο αθλητής της κωπηλασίας

Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε ο Δημήτρης Ευθυμίου την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια του αθλητισμού.

Η ελληνική κωπηλατική ομοσπονδία θέλησε να αποχαιρετήσει τον Δημήτρη Ευθυμίου με μια ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

«Η οικογένεια της ελληνικής κωπηλασίας θρηνεί τον αδόκητο χαμό του νεαρού αθλητή του ΝΑΣ Δημήτρη Ευθυμίου που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Δημήτρης τίμησε με το ήθος και την αγωνιστικότητα του το άθλημα της κωπηλασίας για πολλά χρόνια λαμβάνοντας μέρος σε πανελλήνιους και διασυλλογικούς αγώνες.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΕΚΟΦΝΣ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό του Δημήτρη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι Δημήτρη».