DEMY
Μάγεψε στις Σκάλες του Ποτέμκιν
Στην Οδησσό της Ουκρανίας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 1-4 Σεπτέμβρη η Demy, σαν επίσημη προσκεκλημένη του δημάρχου Οδησσού κ. Τρουχάνοβ και του ιδρύματος Μπούμπουρα, με την ευκαιρία των εορτασμών για την 223η επέτειο από την ίδρυση της πόλης.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα στο 2017 που, το χρυσό κορίτσι της Ελληνικής Δισκογραφίας, η Demy επισκέπτε

Στη γιορτή της πόλης, η οποία είναι άρρηκτα δεμένη με την ελληνική ιστορία, η Demy επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις ιστορικές “Σκαλες του Ποτέμκιν” , μπροστά σε 20.000 θεατές , μαζί με καλλιτέχνες από την Ιταλία , τη Γαλλία , την Αρμενία και φυσικά την Ουκρανία.
Στο πλαίσιο των εορτασμών , η Demy παραβρέθηκε σε σειρά εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων, ο φιλικός αγώνας «Αγώνας θρύλων» μεταξύ των βετεράνων ελληνικής ομάδας «Ολυμπιακός» (Πειραιάς) και της ομάδας Οδησσού BIΡA (ΜΠΙΠΑ), η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Θέατρο Όπερας και Μπαλέτου της Οδησσού και τα εγκαίνια του Μνημείου για τους πρώτους Έλληνες αποίκους , όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ο Δήμαρχο της Οδησσού ο κύριος Γκ. Τρουχάνοβ μίλησε με τον Πρόεδρο της ΚΟ «Ίδρυμα του Μπούμπουρα» τον κο. Παντελή Μπούμπουρα.


Powered by Wash&Go
https://www.mylifemyshampoo.













