Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του Álvaro Morte με τα παιδιά του

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του Álvaro Morte με τα παιδιά του

Το La Case De Papel είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του που Netflix και όπως φαίνεται τίτλοι τέλους ετοιμάζετε να ρίξει η Ισπανική, που ολοκληρώνεται με το τέλος της 5ης σεζόν.

Το φαινόμενο «La Casa De Papel» εκτόξευσε τη δημοτικότητα των Ισπανών πρωταγωνιστών της σειράς σε… χολιγουντιανά επίπεδα.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Álvaro Morte που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως El Professor στην Ισπανική σειρά του Netflix.

Μάλιστα, ο ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός στα social media και συχνά μοιράζετε στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική του ζωή με τους followers του.

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός με αφορμή την ημέρα του πατέρα – που στην Ισπανία την γιορτάζουν στις 19 Μαρτίου – αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers του, μια φωτογραφία από την ώρα που παίζει μετά δυο του παιδιά.

«Sinceramente, no creo que haya nada mejor. Feliz #diadelpadre a todos. Y a ti también, papá, allá donde estés.», έγραψε ο Álvaro Morte στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο instagram.