Δείτε την αλλαγή της Elizabeth Olsen στο look της: Είναι αγνώριστη

Δείτε την αλλαγή της Elizabeth Olsen στο look της: Είναι αγνώριστη

Το νέο hair look της Elizabeth Olsen είναι μακριά από το κλασικό dirty blonde ή copper hair look που είχε τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, η ηθοποιός έκανε την πρώτη δημοσιά εμφάνιση της σε ένα virtual event έχοντας αλλάξει τελείως το κούρεμα και το χρώμα στα μαλλιά της, δύο αλλαγές που την έκαναν να δείχνει σχεδόν αγνώριστη.

Συγκεκριμένα, η Olsen υιοθέτησε τρία από τα μεγαλύτερα hair trends της χρονιάς, καθώς έκοψε έντονα layers και curtain bangs, τα οποία χαρίζουν κίνηση και όγκο, δύο χαρακτηριστικά που μέσα στους τελευταίους μήνες έχουν απασχολήσει πολύ τόσο on, όσο και off runway.

Επίσης έβαψε τα μαλλιά της καστανά χωρίς ανταύγειες, υιοθετώντας την τάση της μονοχρωμίας που πολλοί colourists εικάζουν ότι θα κυριαρχήσει φέτος.

H 30χρονη Elizabeth Olsen, η οποία συμμετέχει στην ταινία Avengers, μοιάζει πολύ με τις αδερφές της, Mary Kate και Ashley.

“Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά το θεωρούσα φρικτό κλισέ. Οπότε ήθελα να αποκτήσω πολλές θεωρητικές γνώσεις και να κάνω σπουδαίες και τρανές θεατρικές σπουδές προκειμένου να το δικαιολογήσω στον εαυτό μου”, έχει πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της.