Δείτε που συναντήθηκαν οι πρωταγωνιστές τις σειράς Floricienta 15 χρόνια μετά το τέλος της | Δείτε πως είναι σήμερα

Δείτε που συναντήθηκαν οι πρωταγωνιστές τις σειράς Floricienta 15 χρόνια μετά το τέλος της | Δείτε πως είναι σήμερα

Για δυο χρόνια (το 2005 – 2007) η αργεντίνικη τηλενουβέλα Floricienta προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα.

Μέσα από την σειρά γνωρίσαμε και αγαπήσαμε αρκετούς ηθοποιούς που κάποιους από αυτούς μάλιστα, στους ξέραμε και από παλιότερες Αργεντίνικες σειρές που προβλήθηκαν στην χώρα μας.

Τρεις εκ των ηθοποιών που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Floricienta» ήταν και η Florencia Bertotti, o Stéfano de Gregorio και η Lali Espósito, οι ποιοι τόσο στην σειρά όσο και στην πραγματική τους ζωή έγιναν μια οικογένεια – οι καλύτεροι φίλοι.

Μάλιστα, από την σειρά και μετά o Stéfanos και η Lali είναι σαν αδέρφια και περνούν αρκετό χρόνο μαζί όταν μπορούν και οι δυο. Από την άλλη η «καλή τους νεράιδα» Florencia φέτος συνεργάζεται θεατρικά με τον Stéfano στην παράσταση «100 Metros Cuadrados.»

Πρόσφατα οι τρεις φίλοι ξανά συναντήθηκαν 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, καθώς η Espósito πήγε στο θέατρο να δει την παράσταση που πρωταγωνιστούν οι φίλοι της, αλλά και για να θυμηθούν τα παλιά χρόνια και να γιορτάσουν τα τόσα χρόνια φιλίας.

Στο τέλος της παράστασης, η Bertotti από τη σκηνή, ευχαρίστησε την Lali για την παρουσία της στους θεατές και χαιρέτησε το κοινό.

Στη συνέχεια όμως, στα καμαρίνια υπήρχε η πολυαναμενόμενη στιγμή: η συναισθηματική επανένωση των καλλιτεχνών, δεκαπέντε χρόνια μετά την κοινή τους δουλειά στην μικρής οθόνης.

Η Florencia, o Stéfano και η Lali Espósito θέλησαν να μοιραστούν αυτή την συνάντηση με τους διαδικτυακούς της φίλους αναρτώντας κάποια στιγμιότυπα στα social media: