Αυτός είναι ο άνθρωπος που έσπασε το ρεκόρ της Jennifer Aniston στο instagram

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έσπασε το ρεκόρ της Jennifer Aniston στο instagram

Για χρόνια ήταν αρνητική, αλλά τελικά το πήρε απόφαση και πλέων η Jennifer Aniston, ανήκει και επίσημα στον κόσμο των social media!

Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του προφίλ της τον περασμένο Οκτώβριο, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο followers.

Φαίνεται όμως πως ο David Attenborough έσπασε το ρεκόρ της Aniston, κατακτώντας τους ένα εκατομμύριο followers στο γρηγορότερο χρόνο.

Σε ηλικία 94 ετών, ο λογαριασμός του βετεράνου ραδιοτηλεοπτικού παραγωγού και φυσιολάτρη έφτασε σε επταψήφιο αριθμό σε τέσσερις ώρες και 44 λεπτά, σύμφωνα με το Guinness World Records.

Ο David Attenborough έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα δημοσίων προσώπων, τα οποία κάποια στιγμή κατείχαν το ρεκόρ του γρηγορότερου που κατέκτησε ένα εκατομμύριο followers:

  • David Attenborough – 4 ώρες 44 λεπτά (Σεπτέμβριος 2020)
  • Jennifer Aniston – 5 ώρες 16 λεπτά (Οκτώβριος 2019)
  • Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle – 5 ώρες 36 λεπτά (Απρίλιος 2019)
  • Kang Daniel, σταρ της K-Pop – 11 ώρες 36 λεπτά (Ιανουάριος 2019)
  • Πάπας Φραγκίσκος – 12 ώρες (Μάρτιος 2016)
  • David Beckham – 24 ώρες (Μάιος 2015)

Στις πρώτες 24 ώρες ο David Attenborough συγκέντρωσε 2.5 εκατομμύρια followers, ωστόσο βρίσκεται ακόμη πολύ πίσω από τα άτομα με τους περισσότερους ακολούθους γενικά.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo έχει 238 εκατομμύρια followers.

Το ντεμπούτο του David Attenborough στο Instagram προηγείται της κυκλοφορίας ενός βιβλίου και ενός ντοκιμαντέρ στο Netflix, αμφότερα με τίτλο «A Life On Our Planet».

Όπως είπε, θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Instagram για να μοιράζεται βίντεο όπου θα εξηγεί «ποια είναι τα προβλήματα και πώς μπορούμε να τα διαχειριστούμε».

Κλείνοντας το βίντεο, προσκάλεσε τους θεατές «να με ακολουθήσουν – ή όπως συνηθίζαμε να λέμε εκείνες τις πρώτες ημέρες του ραδιοφώνου, μείνετε συντονισμένοι».