Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Δευτέρα 14 Μαρτίου, στις 20:00
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79

Άλλοι τα βρίσκουν, άλλοι τα χάνουν. Μία απρόσμενη επίσκεψη της Εριέττας κάνει τη Ρωξάνη ν’ αλλάξει στάση απέναντι σ’ όλους…Ακόμη και στο Θωμά. Συναντιούνται τυχαία και τα βρίσκουν. Αντιθέτως, κάποιοι άλλοι φαίνεται να το χάνουν. Ο Άρης μαλώνει με τη Δανάη. Και η Έλλη για πολλοστή φορά με τον Δημήτρη. Ο Θωμάς ενώ μαλώνει με την Αλίκη, τελικά καταλήγει να φιλιέται μαζί της στον καναπέ. Ο Δημήτρης που πάει να βρει τη Ρωξάνη μες στη νύχτα… Τι θα κάνει;

Τρίτη 15 Μαρτίου, στις 20:00
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80

Η Ρωξάνη προσπαθεί να βρει τον Ζαχαρία για να βοηθήσει την Εριέττα και ο Δημήτρης προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Έλλη, αλλά και οι δύο έχουν επηρεαστεί απ’ την χτεσινή τους συνάντηση. Κι ενώ ο Θωμάς είναι απαρηγόρητος που συνέβη το «ανεπανόρθωτο» με την Αλίκη, ο Βασίλης περνάει επιτέλους απ’ το σπίτι του Δημήτρη για να μιλήσει στην Νικόλ και η Κορίνα μιλάει επιτέλους με τον Μάθιου. Μέσα σε όλα αυτά, η Ρωξάνη αποφασίζει να ξαναπροσπαθήσει για την σύμπραξη Αρμέκο-Παπαπέτρου και ο Θωμάς να πατήσει πόδι στην εταιρία του, αλλά λογαριάζουν χωρίς…την Αλίκη.

Τετάρτη 16 Μαρτίου, στις 20:00
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81

Οι Ταβουλαρέοι μαθαίνουν Αραβικά για να υποδεχτούν τους Άραβες επενδυτές ενώ η Κορίνα ανακοινώνει την επιστροφή του Μάθιου και η Γεσθημανή τον ερχομό του Στεφάν. Παράλληλα, η Αλίκη συνεχίζει να κάνει ό,τι θέλει το Θωμά και την εταιρεία ενώ ο Μπάμπης αποφασίζει ν’ αφήσει το μπαρμπέρικο, αλλά η Έλλη τον μεταπείθει. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Δανάη μαθαίνει ότι την δέχτηκαν στο μουσικό κολλέγιο στην Αμερική και τσακώνεται με τον Άρη που δε θέλει να κάνει το ίδιο. Κι ενώ η ΑΡΜΕΚΟ ετοιμάζεται να βάλει παραδοσιακές φορεσιές για τους Άραβες, το μαθαίνει ο Βασίλης τυχαία απ’ τη Νικόλ και γίνεται έξαλλος.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μελίνα Πολυζώνη, Ελευθερία Πάλλα.

Στο ρόλο της Γεσθημανής η Φωτεινή Ντεμίρη.
Guest η Βίλμα Τσακίρη.

Συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Γιακουμάρος, Δημήτρης Δάρρας και Τζίνα Ράπτη.

Προσαρμογή σεναρίου: Γωγώ Φώτου.
Σεναριακή ομάδα: Σωτηρία Ψευτούδη, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Γεωργία Μαυρουδάκη.
Σκηνοθετική επιμέλεια: Πιέρρος Ανδρακάκος.
Σκηνοθέτες: Αλέκος Κυράνης, Γιώργος Κικίδης.

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS.
BASED ON: “LA SUEGRA”, co-produced by Caracol Television and Sony Pictures.