Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 76

Η επιστροφή της Αλίκης, της γυναίκας του Θωμά, φέρνει τα πάνω-κάτω τόσο στο Παπαπετρέικο, όσο και στο Ταβουλαρέικο. Ήρθε για να μείνει και ασκεί βέτο στον συμβιβασμό Αρμέκο-Παπαπέτρου! Κι ενώ ο Θωμάς προσπαθεί να συνέλθει απ’ το σοκ, η Δανάη παραμένει ανένδοτη απέναντι στην μητέρα της και ο Βασίλης δεν ξέρει πώς ν’ αντιδράσει.

Εν τω μεταξύ, ο Μάθιου αποφασίζει να διεκδικήσει δυναμικά την Κορίνα, αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά, την στιγμή που όλοι στην βίλα είναι στα μαύρα πανιά με τις τελευταίες εξελίξεις. Το μόνο καλό: ίσως η Ρωξάνη τα ξαναβρεί τελικά με την Έλλη!

Τρίτη 8 Μαρτίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 77

Η επιστροφή της Αλίκης έχει φέρει τα πάνω κάτω! Το σπίτι των Παπαπέτρου είναι σε διάλυση, ενώ οι Ταβουλαρέοι ψάχνουν απεγνωσμένα μία λύση. Η Έλλη τρώει όλα τα καψόνια και παλεύει να μείνει στην εταιρία ενώ ο Μπάμπης μαθαίνει τι είναι επιτέλους αυτό που ψάχνει η Αλίκη. Τελικά θα καταφέρει η Ρωξάνη να βρει για ακόμη μια φορά λύση και να προλάβει τις κινήσεις της αντιπάλου της ή η μάχη αυτήν τη φορά είναι πιο δύσκολη από κάθε άλλη;

Τετάρτη 9 Μαρτίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 78

Το σπίτι του Θωμά έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης, αφού η Αλίκη έμαθε για την πρόταση γάμου στην Ρωξάνη! Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, με την βοήθεια της Έλλης, βρίσκει τον χώρο που ονειρεύεται για το γραφείο του, ενώ η Όλγα «βάζει πάγο» στον Σωτήρη, που νομίζει ότι την απατάει.

Κι ενώ ο Λευτέρης έρχεται πλέον αντιμέτωπος με την Νάντια και θέλει να κυνηγήσει την Νικόλ, αυτή συνειδητοποιεί ότι είναι πια ερωτευμένη με τον Βασίλη και αποφασίζει να τον διεκδικήσει ξανά. Αυτόν τον έρωτά της όμως θα προσπαθήσουν να τον εκμεταλλευτούν τόσο η Ρωξάνη όσο και η Αλίκη… Και σαν να μην έφταναν αυτά, η Εριέττα εμφανίζεται ξανά φάντης μπαστούνι στην Αρμέκο!

Στο ρόλο της Εριέττας, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μελίνα Πολυζώνη, Ελευθερία Πάλλα.

Στο ρόλο της Γεσθημανής η Φωτεινή Ντεμίρη.
Guest η Βίλμα Τσακίρη.

Συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Γιακουμάρος, Δημήτρης Δάρρας και Τζίνα Ράπτη.
Προσαρμογή σεναρίου: Γωγώ Φώτου.

Σεναριακή ομάδα: Σωτηρία Ψευτούδη, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Γεωργία Μαυρουδάκη.
Σκηνοθετική επιμέλεια: Πιέρρος Ανδρακάκος.
Σκηνοθέτες: Αλέκος Κυράνης, Γιώργος Κικίδης.

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS.
BASED ON: “LA SUEGRA”, co-produced by Caracol Television and Sony Pictures.