Αποσύρεται και ο Jim Carrey από την υποκριτική

2-25-250x250.png

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πως ο Bruce Willis αποσύρεται από την υποκριτική, έγινε γνωστό πως και ο Jim Carrey θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος ηθοποιός μέσα από μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Access Hollywood, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τον χώρο της υποκριτικής.

Μάλιστα, ο Jim Carrey ενώ μιλούσε για την ταινία «Sonic the Hedgehog 2», μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αποχωρεί από τα κινηματογραφικά πλατό μετά από 40 χρόνια, για προσωπικούς λόγους.

Ενώ ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι η απόφαση αυτή δεν αφορά κάποιο πρόβλημα υγείας, σε αντίθεση με τον 67χρονο Willis που διαγνώστηκε με αφασία.

«Είμαι αρκετά σοβαρός. Εξαρτάται, αν οι άγγελοι μου φέρουν κάποιο σενάριο που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι, αυτό ίσως να είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν. Μπορεί να συνεχίσω τον δρόμο, αλλά κάνω ένα διάλειμμα. Μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου, να βάζω μπογιές σε καμβά, η πνευματική μου ζωή και νιώθω ότι –και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην ακούσεις ποτέ από άλλη διασημότητα να λέει -, αλλά έχω αρκετά, έκανα αρκετά, είμαι αρκετός», είπε ο Jim Carrey.