Απάντησε για πρώτη φορά ο Gerard Piqué στο αιχμηρό τραγούδι της Shakira

Απάντησε για πρώτη φορά ο Gerard Piqué στο αιχμηρό τραγούδι της Shakira

Συνέντευξη στον Kαταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC 1», παραχώρησε o Gerard Piqué με πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 7×7 Kings League που διοργανώνει.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους, την προσωπική του ζωή, το τραγούδι της Shakira εναντίον του, αλλά και στην υπόθεση Dani Alves.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τραγούδι, ο Piqué αρκέστηκε να πει: «Προφανώς και έχω ακούσει το τραγούδι. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν με αγγίζει. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του κι όταν είσαι γονέας πρέπει να προσπαθείς να προστατεύεις τα παιδιά σου. Ο καθένας φέρει τη δική του ευθύνη, ειδικά όσοι είμαστε γονείς, πρέπει να προσπαθούσε να προστατεύουμε τα παιδιά μας. Δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις που θεωρεί κατάλληλες και δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό γιατί τελικά το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά τα παιδιά μου. Είχα πάντα μια πολύ στενή σχέση με τα παιδιά μου και μου αρέσει που συμμετέχουν σε πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα».

Επίσης, ο άσος των «Blaugrana» προσπάθησε να αποφύγει την αναφορά στο όνομα της νέας του σύντροφο, όταν μίλησε για την προσωπική του κατάσταση, αν και αναγνώρισε ότι βρίσκεται σε μια καλή στιγμή, λέγοντας: «Είμαι καλά, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να συνεχίσω να κάνω πράγματα».

Όσο για μία από τις φράσεις που είπε, θεωρήθηκε υπαινιγμός για την δύσκολη προσωπική του κατάσταση.

«Στη ζωή, όταν μεγαλώνεις, μερικές φορές το να θέλεις να φύγεις είναι σαν να θέλεις να φύγεις. Αυτά τα λόγια συνοψίζουν την ψυχική μου κατάσταση εκείνη την εποχή, επειδή είχαν συμβεί πολλά πράγματα, όχι όλα σε επαγγελματικό επίπεδο, και συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πάρεις την απόφαση να φύγεις. Όχι πάντα η καλύτερη απόφαση για σένα, αλλά η καλύτερη απόφαση για το περιβάλλον σου. Μπορεί να μην θέλεις να φύγεις από κάτι που δεν ήθελες να αφήσεις, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή», ανέφερε o Gerard Piqué.

https://www.youtube.com/watch?v=cmKmQ56UDec