Ανησυχεί η Dakota Johnson για το αποτέλεσμα της ταινίας “Madame Web”: «Ελπίζω να έκανα…»

Ανησυχεί η Dakota Johnson για το αποτέλεσμα της ταινίας "Madame Web": «Ελπίζω να έκανα...»

Συνέντευξή της στο Entertainment Weekly, παραχώρησε η Dakota Johnson με αφορμή την νέα της ταινία, «Madame Web».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων εξέφρασε την ανησυχία της για τη νέα ταινία της «Marvel».

Μάλιστα, η Dakota που έκανε το ντεμπούτο της σε ταινία της Marvel ως σούπερ ηρωίδα, δήλωσε πως έχει άγχος για το αποτέλεσμα.

«Έκανα την κασκαντέρ στην οδήγηση κι από όσο είδα, τελικά είμαι πολύ καλή σε αυτό», δήλωσε η Dakota Johnson και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ καλή σε κάποια πράγματα, ειδικά στα αυτοκίνητα. Οδήγησα ασθενοφόρο, ταξί, οδήγησα τα πάντα στην ταινία. Το μόνο που δεν έκανα είναι να πετάξω στον αέρα ή να πηδήξω σε κάποιο κτίριο. Αλλά πέρα από όλα αυτά, έχω να πω “πρόσεχε Tom Cruise”».

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα κατάφερε εύκολα στο κομμάτι των ακροβατικών, εξήγησε ότι την αγχώνει μια άλλη πτυχή της παραγωγής.

«Ποτέ δεν έχω κάνει ταινία, όπου πρέπει να είσαι μπροστά σε πράσινη οθόνη. Υπάρχουν ψεύτικες εκρήξεις και ξαφνικά σου λέει κάποιος “έκρηξη” κι εσύ πρέπει να συμπεριφερθείς σαν να γίνεται όντως. Αυτό ήταν το πιο τρελό για εμένα», ανέφερε η Dakota.

Στη συνέχεια, όπως είπε η ηθοποιός, εμπιστεύεται απόλυτα τη σκηνοθέτιδα της ταινίας, S.J. Clarkson: «Την εμπιστεύτηκα τόσο πολύ. Είπα “δεν ξέρω αν αυτό θα είναι καλό, αλλά ελπίζω να έκανα καλή δουλειά!”, την εμπιστεύτηκα».