Andrea Bocelli και Sani Festival: Θριαμβευτική αυλαία του εορτασμού των 30 χρόνων

Andrea Bocelli και Sani Festival: Θριαμβευτική αυλαία του εορτασμού των 30 χρόνων

Andrea Bocelli και Sani Festival

Θριαμβευτική  αυλαία του εορτασμού των 30 χρόνων
με τον πιο αγαπητό τενόρο του κόσμου

Το ιδανικότερο κλείσιμο του σπουδαίου καλλιτεχνικού προγράμματος για το φετινό, επετειακό Sani Festival πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου στο Sani Resort, με μια μαγευτική συναυλία. Πόλος έλξης των θεατών που ανέβηκαν στον ειδυλλιακό Λόφο της Σάνης, για τελευταία φορά φέτος, ένας καλλιτέχνης που δικαιώνει απόλυτα τη φήμη και την καλλιτεχνική του αξία.

Ο Andrea Bocelli με την υπέροχη φωνή του μάγεψε το κοινό με το καταπληκτικό πρόγραμμα και τις σπουδαίες ερμηνείες του, επιβεβαιώνοντας και πάλι ότι παραμένει ο πιο αγαπητός τενόρος του κόσμου αλλά και του ελληνικού κοινού, που ανταποκρίθηκε κάνοντας το απόλυτο sold out σε ελάχιστο χρόνο. Με τη λάμψη ενός διεθνούς αστέρα, η αυλαία του φετινού Sani Festival έπεσε θριαμβευτικά.

Μαζί με τον Andrea Bocelli στη σκηνή ανέβηκαν ο σπουδαίος Μαέστρος Carlo Bernini που διηύθυνε την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (ΚΟΘ), η εξαιρετική σοπράνο Cristina Pasaroiu που έκλεψε τις εντυπώσεις, o μοναδικός βιρτουόζος του φλάουτου Andrea Griminelli, η guest artist Aliki Chrisochou και η μαγευτική χορεύτρια από τη Σκάλα του Μιλάνου, Angelica Gismondo. Φυσικά και η Ελληνίδα επίτιμη καλεσμένη του Andrea Bocelli και του Sani Festival, Αθηνά Ανδρεάδη, που γοήτευσε με την ερμηνεία της στα δύο ντουέτα με τον Andrea Bocelli καθώς και στο «All Alone Am I» του Μάνου Χατζιδάκι που τραγούδησε ελληνικά και αγγλικά. Όλοι μαζί συνέβαλλαν σε μία μοναδική συναυλία, χαρίζοντάς μας μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Ο Andrea Bocelli ερμήνευσε όλες τις γνωστές επιτυχίες του, τόσο από το κλασικό ρεπερτόριο όπως το Nessun Dorma ή το La Donna e Mobile όσο και από τo μοντέρνο όπως το Cant Help Falling in Love και το Con Te Partiro, με το κοινό να τον αποθεώνει κάθε φορά που έβγαινε στη σκηνή για να τραγουδήσει.

Με κάθε νότα, με κάθε κορώνα το κοινό εκστασιαζόταν βιώνοντας μοναδικές, συναρπαστικές στιγμές. Με λίγα λόγια, ο Andrea Bocelli απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι παραμένει ο κορυφαίος λυρικός τραγουδιστής του κόσμου.

Ένα είναι το σίγουρο. Η συναυλία του Σαββάτου θα είναι μία βραδιά που όλοι όσοι παρευρέθηκαν θα θυμούνται για πάντα. Σφράγισε ιδανικά το κλείσιμο ενός σπουδαίου επετειακού φεστιβάλ, που τίμησε την ιστορία των 30 χρόνων του και τοποθέτησε με την ακτινοβολία του μία μεγάλη πινέζα στον παγκόσμιο πολιτιστικό χάρτη, ακριβώς στη θέση του Sani Festival.

Χορηγοί Sani Festival

Eurobank, Fischer, Redex, Aegean Airlines, Alcatel-Lucent Enterprise, Beautyrest by Simmons | Architexture, British Airways, Coco Μat, Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, SBS Group, Schweppes.

ΟΜΑΔΑ SANI FESTIVAL

Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Γιώργος Μουστάκας
Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Γιάννης Μουστάκας
GMI Live  Cultural Events Agency
Ε: gmoustakas@gmilive.gr, T: 210 72 45 755

Διεύθυνση Οργάνωσης, Βίκη Παπαδημητρίου
Συντονισμός Παραγωγής, Άννα Μηλώση – Αγγέλικα Κοτσάφτη
SYMVOLI Conference & Cultural Management
Ε: sanifestival@symvoli.gr, T: 2310 433099

Δημόσιες Σχέσεις, Αμαλία ΘεοδώρουPR Manager
Ε: atheodorou@saniresort.gr, Τ: 210 677 3035, M: 6951666172

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ειρήνη Λαγουρού – Ε: irini.lagourou@gmail.com

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*η διοργάνωση ακολουθεί όλα τα ισχύοντα μέτρα των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων.

Τ: 2310-317.327 & 23740-99.400
www.sanifestival.gr

Facebook Sani Festival: @TheSaniFestival
Instagram: @sani_resort_official

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SANI FESTIVAL
www.sanifestival.gr

Σχετικά με το SANI/IKOS GROUP 

Ο Όμιλος Sani/Ikos είναι ένας καινοτόμος, δυναμικά αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος. Μέσω των εμπορικών σημάτων του, Sani Resort & Ikos Resorts, o Όμιλος λειτουργεί και συνεχώς αναπτύσσει 10 μοναδικά, ιδιόκτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα (Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κως) και την Ισπανία (Μαρμπέλα/Εστεπόνα), τα οποία συγκαταλέγονται στα κορυφαία resorts πολυτελείας παγκοσμίως. Τη διοίκηση του Ομίλου Sani/Ikos ασκούν ως co-managing partners οι κκ. Σταύρος Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin, με τη στήριξη κορυφαίων επενδυτικών σχημάτων.

Στόχος του Ομίλου Sani/Ikos είναι η επέκταση των Sani & Ikos Resorts και σε άλλες υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από τη λειτουργία των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του, ο Όμιλος παραμένει συνεπής στις δεσμεύσεις του για την υιοθέτηση βιώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών, καθώς και για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και προϊόντων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ταυτόχρονα με την επίτευξη ισχυρών αποτελεσμάτων.