Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: «Έχει ένα μοναδικό τρόπο να…»

Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: «Έχει ένα μοναδικό τρόπο να…»

Συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv, παραχώρησε η Αναστασία Παντούση.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στην σχέση με τον Ιωάννη Παπαζήση κάνοντας μία τρυφερή εξομολόγηση.

Η ζωή σας τα τελευταία τρία χρόνια άλλαξε, υπό την έννοια του ότι είστε πλέον ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Ήταν εύκολο να το διαχειριστείτε;

Είμαι έντεκα χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Για εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε αυτά τα τρία χρόνια με την επιτυχία της σειράς. Έτσι νιώθω εγώ, αλλά έτσι πιστεύω ότι είναι κιόλας. Δεν είναι τόσο μεγάλη η αναγνωρισιμότητα ώστε ο κόσμος να με σταματά σε κάθε γωνιά και να μου μιλάει. Θα αντιληφθώ ίσως κάποια βλέμματα. Κάποιοι άνθρωποι θα έρθουν και θα με συγχαρούν, αλλά δεν είναι τόσο έντονο και σίγουρα όχι ενοχλητικό. Κάθε φορά που έρχεται κάποιος, μόνο δύναμη μου δίνει και χαρά για να συνεχίσω. Εν ολίγοις, δεν αισθάνομαι άβολα.

Πρόσφατα μιλήσατε και για την προσωπική σας ζωή. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω τι εκτιμάτε στον Ιωάννη (σ.σ.: Παπαζήση).

Πρώτα από όλα το ταλέντο του. Ο Ιωάννης είναι ένας ηθοποιός ο οποίος θεωρώ ότι μαγεύει με την υποκριτική και τον επαγγελματισμό του. Αυτό το θαυμάζω πολύ.

Τι αγαπάτε στον χαρακτήρα του;

Τον ίδιο τον χαρακτήρα του. Το πως διαχειρίζεται τα πράγματα και τα συναισθήματα του. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να μεταβαίνει από το ένα συναίσθημα στο άλλο.