Αναλώσιμοι 4: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας στη Θεσσαλονίκη | Ένας σε κρίσιμη κατάσταση

Αναλώσιμοι 4: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας στη Θεσσαλονίκη | Ένας σε κρίσιμη κατάσταση

Όπως έχει γίνει γνωστό, σε εξέλιξη βρίσκονται στη δυτική Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της της ταινίας «Αναλώσιμοι 4», τα οποία θα κρατήσουν δύο περίπου εβδομάδες.

Ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας του Alec Baldwin, τρία ακόμα περιστατικά έρχονται να προστεθούν στα γυρίσματα των «Αναλώσιμων».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, πρόκειται δύο τεχνικούς και έναν κασκαντέρ του Jason Statham.

Ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός έγινε πριν από λίγες μέρες στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και μάλιστα η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι δυο άλλοι τραυματισμοί έγιναν τα προηγούμενα 24ωρα στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα ελληνικά πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

Τέλος, ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Παρά τους τραυματισμούς στο σετ της ταινίας, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά.