Αμάντα Γεωργιάδη: «Θέλω να σας κάνω περήφανους»

Αμάντα Γεωργιάδη: «Θέλω να σας κάνω περήφανους»

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το κομμάτι Die Together.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην Αντριάννα Παρασκευοπούλου στο στούντιο της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και στους στίχους του τραγουδιού τους οποίους έγραψε η ίδια.

«Είναι τραγικό το ότι τόσοι άνθρωποι σκοτώνονται, ενώ εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και χωρίζονται με τις οικογένειές τους. Λυπάμαι πάρα πολύ. Έγραψα το τραγούδι ένα χρόνο πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δεν έχει σχέση με τον πόλεμο ή με τον Covid. Είναι ένα τραγούδι που μιλά για την αγάπη. Όταν αγαπάς κάποιον ή κάτι πάρα πολύ, θες να κάνεις τα πάντα. Ο τίτλος είναι μεταφορικός και ο καθένας πρέπει να το ακούσει με το δικό του τρόπο», εξομολογήθηκε η Αμάντα Γεωργιάδη.

«Ο στόχος μου στο Τορίνο είναι να σας κάνω περήφανους. Το σημαντικό είναι σας αρέσει. Είναι δύσκολο να συνδυάζω τις σπουδές στην ιατρική με το τραγούδι. Όταν κάνω πολλή μουσική, χρειάζομαι ένα break και τότε διαβάζω. Είναι ωραίο. Πάντα έβλεπα Eurovision και πάντα ήμουν με την Ελλάδα» αποκάλυψε η εκπρόσωπος της Eurovision.