Αίτηση διαζυγίου από τη Sofia Vergara κατέθεσε ο Joe Manganiello δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους

Αίτηση διαζυγίου από τη Sofia Vergara κατέθεσε ο Joe Manganiello δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους

Όπως έγινε γνωστό, αίτηση διαζυγίου κατέθεσε ο Joe Manganiello από τη Sofia Vergara δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, έπειτα από επτά χρόνια γάμου, όπως επιβεβαιώνει πηγή στο PEOPLE.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός επικαλέστηκε “αγεφύρωτες διαφορές” ως αιτία για τον χωρισμό του ζευγαριού, σύμφωνα με τα έγγραφα του διαζυγίου, που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE.

Μάλιστα, ο Manganiello ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού τις 2 Ιουλίου και σημείωσε ότι το ζευγάρι είχε προγαμιαίο συμβόλαιο.

Ωστόσο, το έγγραφο αυτό έρχεται, καθώς μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι ο Joe Manganiello και η Sofia Vergara είχαν αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με την ανάπτυξη της οικογένειάς τους.

«Εκείνος ήθελε πραγματικά να κάνει παιδί μαζί της και εκείνη δεν ενδιαφερόταν και αυτό προκάλεσε ρήξη», λέει η πηγή.

Ενώ μια δεύτερη πηγή δήλωσε στο PEOPLE, ότι το ζευγάρι είχε επίσης διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης της φήμης, καθώς και των προσωπικών ενδιαφερόντων.

Παρά την κοινή τους αμοιβαία αγάπη και σεβασμό, η πηγή λέει ότι οι δύο σταρ «διαφέρουν πάρα πολύ στο στυλ και στο τι τους αρέσει να κάνουν, αν και κατά τη διάρκεια του γάμου, ο καθένας προσπάθησε να βάλει τα συμφέροντα του άλλου πάνω από τα δικά του για να τα καταφέρει».